Shoppen op Zondag bij Scalini

We verwennen jullie met heel wat OPEN ZONDAGEN!

Verlangen jullie al zo naar de lente? Wij willen jullie alvast de kriebels bezorgen!
Daarom zijn we speciaal voor jullie IEDERE ZONDAG in MAART OPEN om jullie in de stemming te brengen ??

? We doen dit telkens van 14u tot 17u ?

Fleur jij je kleerkast op met kleurrijke toppers?

Klaar voor een jaar vol fashion?
Noteer dan alvast de 2020 shoppings zondagen in je agenda!

OPEN ZONDAGEN KALENDER

APRIL

Late night : Nacht van de Belgische mode

30 april

juni

Torhoutse Batjes

19 – 20 – 21 JUNI

juli

Luisa-event

9 JULI

augustus

Grootse modeshow

20 AUGUSTUS

6 redenen om te shoppen op zondag

Steeds meer mensen kiezen voor shoppen op zondag. Voor sommigen van ons is winkelen een wekelijks evenement, om de broodnodige inkopen te doen, ofwel om op zondag heerlijk door kledingwinkels te struinen. Hoewel niet iedereen van winkelen op zondag houdt, zijn er dingen aan het winkelen die zelfs de meest terughoudende shopper leuk kan vinden. In dit artikel geven we je 6 belangrijke redenen om te shoppen op zondag.

Shoppen op zondag: Ontspanning

Wat je ook koopt tijdens het shoppen op zondag, het kan een zeer ontspannende ervaring zijn. Veel consumenten ervaren shoppen op zondag als een soort mini mentale vakantie. Etalages bekijken is als een mentale opfrisser, een onderbreking van het echte leven vol stress en verplichtingen. Daarnaast is winkelen op zondag een activiteit die je kunt doen met vrienden of familie, waardoor het nog leuker is. Je kunt ondertussen ergens gaan uitrusten met een kop koffie of na het shoppen lekker gaan lunchen op zondagmiddag.

Shoppen op zondag: een cadeau kopen voor een dierbare

Wat is een betere manier om iemand te bedanken dan door iets te vinden waar hij of zij plezier aan zal beleven? Het gaat niet om de prijs, maar om het uitkiezen van een persoonlijk cadeau. Shoppen op zondag is het ideale moment om de tijd te nemen en een bijzonder cadeau voor iemand te kopen. We hebben allemaal zo veel mensen die geweldige dingen voor ons doen, als je ze wilt bedanken, zul je vaak geneigd zijn om iets leuks voor ze te kopen. Het plezier van het winkelen op zondag voor iemand om wie je geeft is subliem.

Aansluiting zoeken

Onderzoekers geven aan dat het kopen van de consument zegt vaak veel over de relaties van een persoon. De motivatie voor bijna alles wat we kopen heeft iets te maken met het verbinden met andere mensen. Zelfs als het gaat om praktische aankopen tijdens het shoppen op zondag, heeft het specifieke merk of product dat we kiezen betrekking op onze connecties met andere mensen. Dus misschien is dit wel een andere reden waarom we graag shoppen op zondag.

Productief shoppen op zondag

Er valt zeker iets te zeggen over het gevoel van succes als je alles van je lijstje afvinkt na het shoppen op zondag. Het is zeer bevredigend om kleding of andere producten te vinden die je al lang zoekt. Zeker als je voor een gezin zorgt, is er iets bijzonders aan de wetenschap dat je alles hebt gekocht wat je nodig hebt voor je gezin.

Verwen jezelf tijdens het shoppen op zondag

Soms moet je jezelf gewoon verwennen. Als je jezelf de luxe van ontspannen winkelen op zondag toestaat, is het echt iets om van te genieten. Je kunt de tijd nemen rond te kijken en te genieten van de afwisseling in de winkels die je bezoekt. Als je een fashionista bent, zal je zeker de nieuwste mode uitproberen, jezelf opnieuw uitvinden en jezelf gewoon op een nieuwe manier uitdrukken. Als je een hobbyist bent, kun je genieten van je hobby, waardoor je na het shoppen op zondag terugkeert met spullen voor je favoriete bezigheid. Of als je een foodie bent, koop je misschien de ingrediënten voor dat nieuwe recept dat je net ontdekt hebt. Wat je ding ook is, winkelen op zondag kan ongelofelijk leuk zijn.

Shoppen op zondag: Tijd doorbrengen met familie en vrienden

Naar onze mening, is het leukste ding aan shoppen op zondag dat je quality time met familie kunt doorbrengen. Er gaat niets boven het kopen van kleding voor het hele gezin of een lunch met het hele gezin na het shoppen op zondag. Vaak is zondag het juiste moment om je familie te betrekken bij het winkelen. Misschien breng je graag je zondag door met je kinderen in het winkelcentrum om vervolgens naar de bioscoop te gaan. Wat je winkeltraditie ook is, samen met het hele gezin winkelen helpt ons te vergeten hoe druk het winkelcentrum soms kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *