Veelgestelde vragen

Op deze pagina verzamelden wij een aantal veel gestelde vragen

Doordat we inspelen op de laatste modetrends, komen er constant nieuwe leveringen binnen en is er steeds veel nieuws te ontdekken in onze winkel!
Er is een heel ruime collectie en de winkel heeft 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping gaat de collectie van maat 34 tot 42 en op de bovenverdieping van maat 36 tot 50.
Er is een ruime gratis parking vlak bij de ingang en aan de zij- en achterkant van het gebouw. Onze parking is ook voorzien van een laadpaal voor uw elektrische wagen.
Via onze website kan je online een cadeaubon bestellen, laten klaarleggen of laten opsturen.
Via onze webshop kan je onze volledige stock raadplegen. Kies uw maat om te zien hoeveel stuks er op voorraad zijn.

Bij Scalini maken we u graag uniek, we combineren verschillende merken en werken dit mooi af met de bijpassende accessoires. Leuke handtassen, hippe schoenen, trendy oorringen of kettingen, u vindt het bij ons allemaal.

Klik hier en ontdek al onze combinaties op de “Shop the Look” pagina.

In onze collectie zit er voor elk wat wils. We hebben sneakers, pumps, sandaaltjes, botjes, etc. Klik hier om al onze schoenen te ontdekken!
Wij verwennen onze trouwe klanten graag, dus bij Scalini geniet u van een klantenkaart systeem.
Bij Scalini streven we naar tevreden klanten. Bent u niet tevreden over onze service of heeft u een probleem met één van onze producten?
Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kijken we samen voor een oplossing.
 

info@scalini-torhout.be

Doorheen het jaar plannen wij speciaal voor u enkele shoppings zondagen! Deze worden telkens vooraf aangekondigd via onze website (hier) of via onze nieuwsbrief. Wilt u graag als eerste op de hoogte gehouden worden? Volg dan snel onze facebook pagina of schrijf u in op de nieuwsbrief!
De verzendkosten worden berekend tijdens het bestel proces. Vanaf 199 euro zijn er geen verzendkosten in Belgïe.
Wil je je aankoop retourneren of ruilen, dan kan dit binnen de 14 dagen na aankoop. Bekijk onze algemene voorwaarden hier voor verdere details omtrent onze teruggave beleid.
Er is een hele ruime collectie en de winkel heeft 2 verdiepingen. Onze winkel is ook rolstoeltoegankelijk en voorzien van een lift.

Vanuit Brugge of Kortrijk neemt u de E403 afslag Torhout en volgt u richting Roeselare… U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U rijdt rechtdoor bij de lichten U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U rijdt rechtdoor bij de lichten U rijdt rechtdoor bij de lichten Op het eerstvolgende rondpunt vind u onze Scalini winkel aan uw rechterkant.