FAQ

Op deze pagina verzamelden wij een aantal veel gestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Doordat we in spelen op de laatste modetrends, komen er constant nieuwe leveringen binnen en zijn er steeds veel nieuws te ontdekken in onze winkel!
Er is een hele ruime collectie en de winkel heeft 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping gaat de collectie van maat 34 tot 42 en op de bovenverdieping van maat 36 tot 50.
Er is een ruime gratis parking vlak bij de ingang, aan de zijkant en achterkant van het gebouw.
Er is een laadpaal voorzien op de parking aan de achterkant van ons gebouw.
Heeft u een specifieke vraag over een stuk uit een collectie, neem dan rechtstreeks contact met ons op.
Heeft u een specifieke vraag over een stuk uit een collectie, neem dan rechtstreeks contact met ons op.
Via www.scalini-shop.be kan je online een cadeaubon bestellen, laten klaarleggen of laten opsturen.
Heeft u een specifieke vraag over een stuk uit een collectie, neem dan rechtstreeks contact met ons op.
Bij Scalini maken we u graag uniek, we combineren verschillende merken en werken dit mooi af met de bijpassende accessoires. Leuke handtassen, hippe schoenen, trendy oorring of ketting,u vindt het bij ons allemaal.
In onze collectie zit er voor elk wat wils. We hebben sneakers, pumps, sandaaltjes, botjes, … Bekijk al onze schoentjes http://185.56.145.156/~scalin1q/product-categorie/schoenen/
Wij verwennen onze trouwe klanten graag, bij Scalini geniet u van een klantenkaartsysteem.
Bij Scalini willen we alleen maar super tevreden klanten. Is er iets waar we u mee kunnen helpen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kijken we samen voor een oplossing.
Doorheen het jaar plannen wij speciaal voor u enkele shoppingszondagen! Deze worden telkens vooraf aangekondigd via onze website. Wil je het graag als eerste weten? Volg dan snel onze facebookpagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief! 😉
Vanaf 150 euro zijn er geen kosten bij verzending.
Wil je je aankoop retourneren of ruilen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de winkel.
Er is een hele ruime collectie en de winkel heeft 2 verdiepingen. Je kan gemakkelijk met de lift veranderen van verdieping.
Vanuit Brugge of Kortrijk neemt u de E403 afslag Torhout en volgt u richting Roeselare… U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U rijdt rechtdoor bij de lichten U neemt de 2de afslag van het rondpunt. U rijdt rechtdoor bij de lichten U rijdt rechtdoor bij de lichten Op het eerstvolgende rondpunt vind u onze SCALINI winkel aan uw rechterkant.