Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tramarossa: een authentiek merk

Urban Chemello richtte in 1967 zijn bedrijf op. Door zijn grote passie voor kledingstukken op maat en de fijne details in zijn jeans is zijn bedrijf uitgegroeid tot een gekende naam in de modewereld. Tramarossa is een authentiek label waarvan de kleding gemaakt wordt in Italïe. De producten worden met veel liefde gemaakt waardoor Tramarossa veel details en ervaring in de collecties toont.

De jeans van Tramarossa

De spijkerbroeken worden op klassieke wijze gemaakt. De jeans worden met de handgemaakt zodat de prachtige details nog meer naar voren komen. De fijne afwerking van Tramarossa broeken is daardoor echt fabuleus. Tramarossa maakt gebruik van duurzame stoffen waardoor en gebruikt enkel de beste kwaliteit voor de gekende broeken. Deze jeans hebben perfecte details en een snufje elegantie waardoor ze geschikt zijn voor elke vrouw.

De spijkerbroeken worden vervaardigd uit denim van uiterst hoge kwaliteit. De Tramarossa broeken kun je altijd herkennen omdat ze afgewerkt zijn met een rode draad. De collectie heeft veel verschillende variaties en waardoor het merk een uniek product op de markt kan brengen. Ze worden behandeld met meerdere wassingen en speciale technieken. Tenslotte zijn de jeans volledig geparfumeerd wanneer je ze aanschaft en de collectie is 12 maanden per jaar beschikbaar in onze winkel.