Ted Baker, een bekend Brits luxemerk

Ted Baker is een echt luxemerk. Het werd door Ray Kalvin opgericht in Glasgow, in het jaar 1988. Hier opende hij zijn eerste winkel, waarna al snel nieuwe winkels in Nottingham en Manchester volgden. Het merk vergaarde razendsnel populariteit, en ondertussen heeft het een groot aantal eigen winkels in het Verenigd Koninkrijk, en nog meer locaties verspreid over de hele wereld. In diverse delen van Europa, in Noord-Amerika, Australië, Zuid-Afrika delen van Azië en het Midden-Oosten heeft Ted Baker ook filialen. Bovendien worden zijn kledingstukken en accessoires via diverse winkelketens voor luxeproducten verkocht.

De producten van Ted Baker

Ted Baker is een merk dat hoogwaardige mannen- en vrouwenmode maakt, en bovendien luxe accesoires produceert. Dit is een echt luxemerk, voor de verfijnde man of vrouw met een goed gevoel voor stijl. Dit merk is voor personen die het belangrijk vinden om uiterst netjes gekleed te gaan, en die vinden dat óók casual kleding en accessoires hoogwaardig moeten zijn, van de allerbeste materialen gemaakt horen te zijn, en vakkundig en met oog voor detail afgewerkt moeten zijn. Met producten van Ted Baker maak je ten alle tijden een goed indruk- of je nou op een formele of een alledaagse situatie gekleed bent.

Ted Baker kleding en accessoires bij Scalino

In de vrouwenmode van Ted Baker komen een hoop nette maar toch ook fleurige rokken en jurken voor, zodat je je op en top vrouw kunt voelen. Levendige patronen en felle kleuren gaan hand in hand met klasse, zeer nette afwerking en perfecte pasvormen. In Ted Baker kleding zul je je comfortabel en op je gemak voelen, en bovendien zul je uitstralen dat je een zelfverzekerde vrouw met een uitstekend gevoel voor stijl bent. De accessoires van dit merk gaan goed samen met de kledingstukken: ook bij de accessoires worden opvallende prints en patronen gecombineerd met elegantie. Zo zijn Ted Baker tassen bijvoorbeeld erg populair; de handtassen collectie van dit merk is zeer uitgebreid, met voor ieder wat wils. Ook op het gebied van schoenen doet dit merk het goed; de sandalen en hakschoenen van Ted Baker zijn de perfecte aanvulling op zijn elegante jurken en rokken.

Ontdek het hele assortiment van Ted Baker bij Scalini

Een dress, shoes & bag outfit van Ted Baker zal geen enkele vrouw misstaan. De kledingstukken, schoenen en accessoires van dit merk sluiten perfect op elkaar aan, en een combinatie van deze artikelen zal iedere vrouw van een elegante en aantrekkelijke look voorzien. Op deze site kan je, in de Ted Baker fotogalerij, alvast een voorproefje zien van de stijlvolle en fleurige jurken, rokken, vesten, schoenen, tassen en meer van dit Brits luxemerk. In onze winkel in Torhout hebben wij een uitgebreide selectie artikelen van Ted Baker. Kom hier dus gerust eens langs om te ervaren hoe goed je je voelt in de stijlvolle artikelen van dit merk. Ons deskundige personeel kan je bovendien adviseren, en hulp bieden bij de zoektocht naar een outfit die perfect bij jouw lichaam, uitstraling en smaak past. Voel je vrij, vrouwelijk en aantrekkelijk in de luxekleding van Ted Baker. We hopen je spoedig in onze winkel te zien.