fbpx

Showing 1–18 of 55 results

Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:

REPEAT

Repeat maakt deel uit van THE REPEAT GROUP, opgericht in 1978. In 2008 opende Repeat zijn eerste flagship stores in Bern en Amsterdam. Sindsdien is het bedrijf internationaal uitgebreid en is het nu overal ter wereld te vinden. Ze hebben onder meer winkel in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Frankrijk en Antwerpen. Repeat maakt mode om je huid te verleiden. De nadruk ligt op het aanbieden van tijdloze stijlen met de hoogst mogelijke kwaliteit en afwerking.

Naast zijn winkels in Europa, opent Repeat voortdurend nieuwe shop-in-shop-locaties, evenals winkels, in grote mode- en speciaalzaken. Natuurlijke elementen zoals hout, steen en neutrale kleuren vormen een integraal onderdeel van het winkelconcept. Het doel is om mode in een optimale omgeving te presenteren, zodat klanten meteen kunnen zien hoe individuele stukken het best gecombineerd kunnen worden.

REPEAT KOPEN

In 1995 werd Repeat bekend als een van de eerste modemerken die 100% kasjmier bood voor een betaalbare prijs. De luxe van fijne wol kwam beschikbaar voor aanzienlijk meer mensen dankzij de betaalbaarheid.

Het bedrijf is nu een van Europa's toonaangevende labels voor gebreide kleding. Repeat Dames staan voor moderne stijlen, van top tot teen. De mode onderscheidt zich door de beste en beste materialen te combineren met unieke ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Hoogwaardige materialen zoals kasjmier, de beste wol en andere hoogwaardige garens blijven altijd betaalbaar.

Elke collectie is opmerkelijk in zijn vermogen om de allernieuwste modetrends te omarmen en tegelijkertijd gemakkelijk te combineren te blijven. Het resultaat is dat je je voor elke gelegenheid kunt kleden door alleen Repeat te dragen. Van elegant tot casual, elke collectie bevat een prachtige verscheidenheid aan hoogwaardige, zachte en comfortabele vesten en truien, samen met elegante blouses, broeken en verfijnde accessoires. Met dit bereik kunt u volledig unieke, individuele stijlen en complete outfits creëren. Als je op zoek bent naar hoogwaardige gebreide kleding van 100% kasjmier, dan zult u zeker blij zijn met Repeat. Dit label biedt ook een speciale selectie accessoires uitsluitend gemaakt van kasjmier.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*