-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-15%
-15%
-15%

Princess goes Hollywood dameskleding bij Scalini

Princess goes Hollywood vestigt continu verrassende trends bij elke modecollectie. Hoogwaardige kasjmier en uitzonderlijke garens worden innovatief verwerkt met een passie voor detail. Fancy en inspirerende ontwerpen dragen overtuigingskracht in zowel gebreide kleding als overhemden. De fijne kwaliteit zijden blouses in combinatie met kasjmier kleding maken casual metgezellen voor alle seizoenen.

De stijl van Princess goed Hollywood

Trendy overhemden versierd met schattige motieven vervolledigen de collectie. Bekende stripfiguren worden getransformeerd in intarsia-patronen voor zachte en gezellige breisels, of geïmplementeerd met Swarovski-kristallen voor afwerking op T-shirts.

Sinds 2006 is het Princess Goes Hollywood-team gevestigd in een kleine landelijke locatie in het midden van Zwitserland. Hier is de schattige merkkikker, die regelmatig in onze modecollecties voorkomt, bedacht. Met een enthousiaste passie blijft Princess Goes Hollywood trouw de naam en voldoet het ook aan de superieure mode-eisen van internationale fans.

De kasjmier van Princess Premium

Luxe kasjmier wordt gedefinieerd door de fijnheid en lengte van de vezels, evenals de helderheid van kleuren. De beste kasjmier wordt geproduceerd in Buiten-Mongolië. Hoe langer de vezels, hoe zachter de textuur van de knits. De gemiddelde vezellengte in standaard kasjmier is 18-30 mm. Voor Princess Premium gebruiken ze vezels die bijzonder lang zijn met een lengte van 36-40 mm.

Elke kasjmiergeit heeft zijn natuurlijke kleuren met vezels die in verschillende tinten groeien: een witte geit heeft verschillende tinten beige en andere kleuren. Voor Princess Premium worden de verschillende kleuren met de hand gescheiden en gesorteerd. Alle kasjmier kleding van Princess goes Hollywood is gemaakt vaan dit 100% natuurlijke kleuren zonder enig gebruik van kunstmatige kleurstoffen.