fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk.

Michael Kors

MICHAEL KORS KLEDING EN ACCESSOIRES

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper, die uit een levenslange passie voor mode en modeontwerp, plus enkele jaren werkervaring in een boetiek, in 1981 het gelijknamige kledingmerk oprichtte. Dit was uitsluitend gericht op vrouwen. In 1993 ging het bedrijf failliet, maar het kwam later met enkele forse hervormingen en naast kleding ook een sterke focus op accessoires terug en dit keer sloeg de kleding wel aan. Het werd een razend succes en is ondertussen een enorm bekend modemerk, vooral in Noord-Amerika. Daarnaast is het vooral in Europa en delen van Azië een populair merk. Het merk heeft wereldwijd meer dan 550 winkels, wat een erg indrukwekkende prestatie is als je er even bij stilstaat dat ze pas in 2006 begonnen met het openen van eigen winkels. Het merk verkoopt bovendien zijn producten ook nog eens in ruim 1500 eigen boetieken in winkels.

Dameskledij

Door dit bedrijf wordt werkelijk alles wat met mode te maken heeft geproduceerd: allerlei soorten kleding, een groot aanbod aan schoenen en bovendien staat het bedrijf bekend om zijn accessoires- denk aan horloges, handtassen en sieraden. Je kan dus eigenlijk in de enorme catalogus van dit merk eindeloos volledige outfits combineren, daar de juiste schoenen bij zoeken, bekijken welke sieraden bij je passen en er eventueel een leuke tas bij zoeken.

Dit merk staat echt bekend om zijn creatieve en unieke accesoires.

SCALINI'S RUIME AANBOD 

De verschillen tussen goedkope artikelen van een lage kwaliteit en hoogwaardige premium artikelen zijn op internet simpelweg niet goed te zien. Topproducten koop je dan ook niet op internet; hiervoor ga je naar een echte fysieke winkel, om de producten te bewonderen, vast te houden, de materialen aan te voelen. Het selectieproces voor hoogwaardige producten is erg verfijnd, en vereist dat je het product daadwerkelijk voor je hebt om zijn subtiele afwerking te kunnen waarderen. Je kan via onze site alvast een vluchtige blik werpen op een aantal Michael Kors producten, maar kom ook zeker eens langs in onze winkel in Torhout, waar ons personeel je kan helpen bij de keuze van een kledingstuk dat perfect bij je past.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*