fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk. Dit merk zit wel in de collecties van O Fashion.

Laurence Delvallez

Laurence Delvallez

Al van kindsbeen af is Laurence gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. In Antwerpen leerde ze alle facetten van het juweel kennen, iets wat haar grote passie geworden is. Voor haar is het een zegen om dagelijks geïnspireerd te worden door uiteenlopende persoonlijkheden, diverse vormen en verschillende stijlen. Het grootste compliment bestaat er voor haar in om op straat vrouwen te zien die haar creaties dragen, en zo een statement maken over wie ze zijn en waar ze voor staan.

Eenvoudige en functionele lijnen gecombineerd met de beste decoratieve materialen. Prachtige prints op de voorgrond overgoten over de prachtige truien, rokken en jurken om beweging te geven aan de vrouw.

Laurence Delvallez Kopen

Elke collectie die Laurence ontwerpt bestaat uit drie thema’s. Deze zijn altijd geïnspireerd op drie verschillende bronnen met een uitgesproken stijl en persoonlijkheid. Vrouwelijkheid en elegantie, maar ook de trends van het moment, staan telkens centraal. Voor elke fashionista heeft Laurence Delvallez wel iets die bij je past.

Tenslotte is het concentraat van Delvallez voorzien van een dagelijkse lijn en doorlopende artikelen. Delvallez is essentieel voor elke garderobe die de vrouw respecteert. Het doel van de maker is het creëren van kleding die geïnspireerd wordt door een vrouw die in haar jurk een persoonlijkheid ziet dat bij haar past. De kleding is een uitdrukking van de manier waarop we gebouwd zijn. Laurence Delvallez helpt de vrouw om zich beter te uiten, maar ook om haar te verbergen en te beschermen.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*