Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

-65%
-65%
-50%

Bloezen & tunieken

Heart Mind

120,00 60,00
-50%

Bloezen & tunieken

Heart Mind

120,00 60,00
-50%

Bloezen & tunieken

Heart Mind

130,00 65,00
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Heart Mind kleding

Heart Mind is een Belgisch merk gecreëerd door verschillende soorten vrouwen. Het merk dankt zijn naam aan het evenwicht tussen rationeel en emotioneel denken. Hun slogan speekt voor zich: “Style is in the heart. Fashion is in the mind. Dressing well is a state of Heart Mind.” Dit merk is gericht op het combineren van de gepassioneerde keuzes gemaakt door het hart en de functionele beslissingen van de geest. Heart Mind vertegenwoordigt de balans tussen zuiverheid, luxe en functionaliteit. Heartminders kunnen worden omschreven als ambitieuze, internationale vrouwen met een eigen identiteit die proberen de balans te vinden tussen hun hart en hun geest. Stijl zit in het hart. Mode zit in de geest. Jezelf goed aankleden is een van de pijlers van Heart Mind.

De geest van het merk Heart Mind

Heart Mind maakt mode voor bijzondere vrouwen, vrouwen met ambitieuze geesten, bewuste zielen en passie voor het dagelijks leven. Ze kunnen alles hebben, en Heart Mind biedt deze vrouwen artistieke en levendige mode, veelzijdig en slim tot in de kleinste details. De stukken zijn ontworpen om te passen bij een drukke levensstijl, zonder dat dit ten koste gaat van de elegantie, luxe en comfort dat elke vrouw verdient.

De achtergrond van de Heart Mind collectie

Heart Mind is een Belgisch merk, zorgvuldig ontworpen en geproduceerd in Europa. De ontwerpers creëren mode voor dames met een eigen identiteit. De collecties zijn een mix van romantische mode en functionele outfits. De gebruikte stoffen zijn geweldig, de afwerking is perfect en alles oogt magnifiek!

Bekijk de trendy Belgische collectie

Bekijk in alle rust bij Scalini de prachtige collectie damesmode van Heart Mind. In onze winkel verkopen we diverse kledingstukken van Heart Mind: Heart Mind hemden, Heart Mind broeken, Heart Mind jumpsuits, Heart Mind kleedjes, Heart Mind bloezen, Heart Mind sweaters, Heart Mind shorts, Heart Mind t-shirts en Heart Mind rokken. Onze webshop is 24 uur op 24, 7 dagen per week geopend. Bij ons kan je snel, gemakkelijk en 100% veilig online aankopen doen. We wensen je veel shopplezier.