Milestone een unieke collectie

Jassen zijn universele metgezellen. Ze zijn een uitdrukking van vrijheid en onafhankelijkheid. Ze moeten het evenwicht tussen actueel statement en functioneel dagelijks leven beheersen. Het merk Milestone staat voor geavanceerde jassen en voor collecties die actuele trends combineren met het hoogste niveau van sportieve elegantie. Milestone is meer dan een jas. Milestone is een houding. Als je de kleding draagt, heb je stijl, zelfvertrouwen en je belichaamt een verfijnde levenshouding.

De kenmerken van het merk

Het merk wordt gekenmerkt door dynamische sneden, levendige materialen, krachtige silhouetten en speciale wasbeurten in het lederen segment. Met veel creativiteit en gevoel voor ongewone details ontwikkelen we trendy jacks die ruimte laten voor individuele expressie zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Milestone is opgericht in 1994 in Ingolstadt en heeft naam gemaakt over de hele wereld. De jasspecialist is een marktleider op het gebied van hedendaags design, gebruik van een hoogwaardige reeks materialen en uitstekende afwerking. Momenteel worden de collecties verkocht door meer dan 4.000 retailers in meer dan 30 landen.

De jassen van Milestone

Het merk ontwikkelt innovatieve, modieuze jassen voor veeleisende mensen en tegen een eerlijke prijs. In haar collecties combineert Milestone actuele modetrends met sportieve elegantie. De collecties worden gekenmerkt door losse snitten, levendige materialen, krachtige silhouetten en ongewone details. Naast wol, bont en textiel, toont het bedrijf ook zijn expertise in het lederen segment met gedetailleerde afwerkingen en innovatieve wassingen. Met veel creativiteit en een goed gevoel voor mode, creëert het trendy jasjes die nog steeds veel ruimte bieden voor individuele stijl. Ze zijn perfecte metgezellen voor haar op zowel vrijetijds- als bedrijfsuitjes.

Net als de meeste andere industrieën is de modewereld fascinerend, een plek waar diversiteit vaak wordt gecombineerd met design, en duurzaamheid. Als het op Milestone aankomt doen ze alles om hun klanten te verbazen met de prachtige collecties die ze op de markt brengen.