Brax

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Brax Broeken

De BRAX online collectie wordt gekenmerkt door het modieuze samenspel van schijnbare tegenpolen. Aan de ene kant is de collectie heel romantisch en speels en aan de andere kant rebels en hard. Hoogwaardige decoraties, zoals florale prints, patches of borduurmotieven benadrukken het nieuwe handgemaakte karakter. Duurzaamheid en toekomstbestendig vermogen. Deze langetermijnvisies zijn een bepalend kenmerk voor Brax als een middelgroot familiebedrijf. Ze hebben actief de nieuwste mode omarmd. Dit maakt deel uit van het zelfbeeld en de bedrijfsidentiteit. Bij Brax streven ze naar kleding van de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen, maar nemen ze ook de sociale en milieuaspecten in de vervaardiging van deze kleding op als fundamentele bouwstenen.

Verantwoord ondernemen bij Brax

Ten eerste wil Brax dat de klanten een goed gevoel ervaren bij de aankoop van de Brax broeken. Ten tweede moeten de mensen in de hele keten kunnen genieten van ethische en veilige werkomstandigheden. Tegelijkertijd zijn ze ook toegewijd aan het milieu en werken ze continu aan het verminderen van verbruik van hulpbronnen. De collectie wordt opgedeeld door hun combinatie met authentiek denim. Naast het thema zit het verkorte slanke silhouet er ook in, terwijl de discrete elementen volledig nieuw zijn. Technische materialen benadrukken het sportieve karakter van de toppen. Gesneden + genaaide of hybride shirts zijn belangrijker dan ooit, met nieuwe decoratieve elementen zoals metallic films, paisley-prints en lurex-effecten. De blouse van het shirt bevestigt zijn reputatie als een absolute must-have. Met zijn gedetailleerde designs is het eindresultaat overweldigend. Ze zijn zich ook bewust van de verantwoordelijkheid voor werknemers in de fabrieken en ze accepteren die verantwoordelijkheid met open armen.

Verderop geldt hetzelfde principe op alle productielocaties als op het hoofdkantoor in Herford: tevreden medewerkers die met respect worden behandeld, vormen de basis voor een constante hoge kwaliteit. Volgens de opvatting van Brax zijn eerlijke arbeidsomstandigheden in de gehele textieltoeleveringsketen erg belangrijk. Het algemene doel is ervoor te zorgen dat de mensen die voor de leveranciers werken, beschikken over fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. Ze willen hun leveranciers ook motiveren om dat niveau te handhaven of te verbeteren.