Mala Alisha collectie bij Scalini

Schoonheid is voor altijd een vreugde met Mala Alisha. Ze creëren op een zelfverzekerde manier de ruimte om volledig vrouw te zijn en je goed te voelen. Ze maken mode weer elegant door een elegante casual luxe in hun producten te implementeren die constant opnieuw geïnterpreteerd en gecombineerd wordt om een aparte sfeer in de modewereld te ontwikkelen. Fijne werken van textiel waardoor een vrouw er nog mooier uitziet. Exclusieve kleuren, vrouwelijke ontwerpen en kostbare materialen zoals zijde, wol en kasjmier kenmerken hun assortiment. Ze geloven dat authentieke accessoires een uitdrukking zijn van individuele persoonlijkheid.

De sjaals van Mala Alisha

Mala Alisha brengt een prachtige collectie niet alledaagse sjaals in hoogwaardige materialen met een sterk creatieve inbreng. De sjaals zijn handgeweven en de stoffen zijn van super kwaliteit. Mala Alisha sjaals spreken absoluut tot de verbeelding.
De collectie van Mala Alisha wordt gevormd door de combinatie van hoogwaardige materialen en geaccentueerde kleuren waardoor een perfecte interactie van contrasten wordt gemaakt. De collectie is geïnspireerd op de allernieuwste mode en onderscheidt zich door een sterke focus op fijne stoffen en verfijnde details.

Met zijn onderscheidende doeken heeft Mala Alisha een uitstekende strategie gevolgd en dat leidt tot succes. De filosofie van de sjaal en de sjaalscollectie wordt beïnvloed door mode als middel tot zelfexpressie en uitdrukking van persoonlijkheid. Het bedrijf Mala Alisha heeft haar hoofdkantoor in de prachtige stad Salzburg. Het creatieve team werkt onvermoeibaar door aan het ontwerp om uw favoriete winkel te verzekeren dat zij u de creaties Mala Alisha en de trends van de mode samen opnieuw in een modieuze collectie kunnen presenteren.