Blugirl kleding

Laat je inspireren door de charme van Blugirl. Het merk is voortdurend bezig met het innoveren van zijn collectie om je in alle seizoenen te laten genieten van de mooiste kleding. Kenmerkend aan de kleding van Bluegirl is het gebruik parels, borduurwerk, bloemmotieven, chiffonjurken, maar ook vederlichte gebreide creaties en natuurlijk de roos als bedrijfssymbool.

Blugirl: hoe het begon

Het modebedrijf Blugirl by Blumarine werd in 1977 opgericht door ontwerpster Anna Molinari en haar man Gianpaolo Tarabini in Capri, Italië. Het merk is een dochtermerk van Blumarine. Ontwerpster Anna Molinari, geboren in 1949 in Capri, was actrice en werkte in de breigoedfabriek van haar ouders voordat ze in 1977 het modelabel “Blumarine” oprichtte. Vijf jaar later presenteerde Molinari haar eerste collectie in Milaan. Ter gelegenheid van haar debuut op de Milan Fashion Week werd Anna Molinari uitgeroepen tot beste ontwerpster van het jaar.

De collectie van Bluegirl ontdekken

Blugirl biedt alles van chique blazers voor dames tot een casual jurk. Met Blugirl van Blugirl by Blumarine komen vooral jonge mensen aan hun trekken. Combineer je nieuwe kleding bijvoorbeeld met een chique paar dameslaarzen. Laat je overtuigen van de nieuwste modeaccessoires van het merk Blugirl! Uniek en elegant. Een selectie die je zeker zal bevallen. Het beroemde merk Blugirl maakt onophoudelijk zeer creatieve, trendy modellen, die beantwoorden aan de meest actuele trends. Scalini is de ideale winkel om de modellen van Blugirl aan te schaffen tegen de beste prijzen. Je vindt een enorme selectie van producten die online beschikbaar zijn tegen de beste prijzen.

De stijl van Blugirl

Kenmerkend voor de creaties van Blugirl is het gebruik van kostbare en lichte stoffen zoals chiffon en weelderige bloemenprints. Geniet van het grote aanbod dat Blugirl te bieden heeft en ga winkelen bij Scalini. Na al het winkelen heb je natuurlijk ook een pauze nodig. De beste manier om hiervan te genieten is met een goed glas Prosecco. Blugirl by Blumarine zal je dag zoeten. Als je niet vindt wat je zoekt, kun je nog steeds op zoek gaan naar de juiste mode voor jou. Maar dat zal zeker niet het geval zijn. Geniet van de jonge mode van Blugirl en geniet van de dag. Veel plezier met winkelen!