Twinset Jeans Collectie

Twin Set Jeans: de specialist in mode

Twee woorden, een harmonieuze combinatie, een winnend design. In de naam van het merk onthult Twin-set de oorsprong, het heden en de toekomstige paden. Uitgaande van de geest van dit iconische kledingstuk, een vest en trui, een huwelijk tussen vrouwelijke fascinatie en zelfverzekerde elegantie. De bedrijf heeft een discrete verleiding en kleermakerskennis in hun stukken. Maar ze zijn ook specialist in een gebied dat kwaliteit en uitmuntendheid toont in de mode.

De start van Twin Set Jeans

Simona Barbieri en haar man slaagden er vanaf het begin in om een harmonie door te geven die de productielijnen aandrijft, dezelfde die voelbaar is in de gangen van het bedrijf en die kan worden waargenomen in de dagelijkse handelingen van de activiteiten van het personeel. Dit is misschien wel het geheim van het succes van twin set, maar om succesvol te zijn is het noodzakelijk is om je te concentreren op alles wat achter elk kledingstuk ligt. De vrouw van Twinset toont betrokkenheid, gedeeld waarden, passie en vooral een uitdrukking van persoonlijke talenten. Met duizenden onderdelen in gedachten maken ze een stuk die een vitaal onderdeel vormt van de modewereld.

De stijl van Twin Set

Ze dragen het met een stijl die compleet, romantisch en met een karakter is dat kan variëren naargelang de unieke persoonlijkheid van elke vrouw. Het is deze harmonie die de consument voelt als ze de winkel betreedt, het is deze stijl die ze draagt in het dagelijks leven en voor belangrijke gelegenheden. Het is een beeld dat zich heeft gevestigd maar zich blijft ontwikkelen in de loop van de tijd. De kleding steeds vollediger, moderner en rijker aan inspiratie. Voor meer info kunt u altijd kijken op Twin set online of onze winkel in de gaten houden, er zijn tal van Twin set outlets doorheen het jaar.