Resultaat 1–28 van de 78 resultaten wordt getoond

-15%
-15%

Tweedelige pakken

Seventy

655,00 556,75
-15%

Bloezen & tunieken

Seventy

205,00 174,25
-70%

Bloezen & tunieken

Seventy

265,00 79,50

Seventy: een passioneel merk

Inzicht, vooruitziendheid, passie en moed zijn de belangrijkste ingrediënten van het merkrecept van Seventy, vervaardigd en gedistribueerd door Ca ‘da Mosto, een in Venetië gevestigd bedrijf die al meer dan 40 jaar zijn de damescollecties wereldwijd op internationale markten verdeeld.

Hoe het ooit begon…

De geschiedenis van Seventy gaat hand in hand met de professionele ontwikkeling van Sergio Tegon, een in Venetië geboren zakenman. Na te hebben gewerkt op de verkoopafdeling van Coin, besloot hij zijn vaste baan op te zeggen in een gestructureerd bedrijf om zijn eigen merk te vestigen. Zijn gewaagde beslissing werd vervolgens beloond met het succes van het merk. Seventy werd opgericht in 1970 en viel op in de modemarkt, geholpen door zijn producten, trendy kleding die in de kast van modeliefhebbers en meer werd gebruikt, dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en technieken. Net zoals bij het welbekende merk l Essentiel Antwerp. 

De uitstekende marktfeedback bracht Seventy ertoe om in 2000 een nieuw merk te lanceren: 1970, speciaal ontworpen voor een vrouwelijk publiek dat de geest van Seventy interpreteert in een gemakkelijke chique sleutel. Seventy is op zoek naar een moderne vrouw, die dol is op het dragen van verfijnde kleding, gemaakt van hoogwaardige stoffen, met verfijnde snitten. Al die tijd sluit de stijl aan bij de behoeften van het dagelijks leven. De Seventy looks zijn ontworpen om van ’s morgens vroeg tot’ s avonds te dragen, zonder ooit hun aantrekkingskracht te verliezen. De meest iconische kleding van het merk omvat bovenkleding: van jassen verrijkt met pelsdetails tot dons Jacks, praktischer maar even elegant.