fbpx

Dertig jaar geleden opende Marleen Beernaert haar eigen fashionstore Scalini. Tijdens die drie decennia is er veel gebeurd.

Voor Martine Beernaert, eerste medewerkster bij Scalini, was de grootste verandering het verhuizen naar het nieuwe pand aan de Roeselaarseweg in Torhout. Gemakkelijk bereikbaar mét parking voor klanten en een groot, lichtrijk gebouw met de modernste faciliteiten: alles wat je nodig hebt voor de ultieme shopervaring. “Ik ben gelukkig als ik andere mensen ook gelukkig kan maken met een prachtige outfit. De mensen mooi maken, daar draait het voor mij om!” vertelt Martine.

Ook Olivier Maes wil zijn klanten gelukkig zien buitenstappen en zien stralen in het dagelijks leven of op een feest. Hij doet zowel de aankoop van de collecties als de verkoop en ontfermt zich over de marketing. “Het leukste aan mijn job? De afwisseling! Ik hou ervan om elk seizoen de nieuwste trends te ontdekken.” Wanneer je hem vraagt wat Scalini betekent voor hem, antwoordt hij trots: “Ik ben Scalini! Mijn moeder is dertig jaar geleden begonnen met de zaak toen ze zwanger was van mij. Mode is van jongs af aan mijn passie geweest en ik ben enorm trots dat ik het verhaal van Scalini samen met mijn moeder kan verderzetten.

Scalini is dan ook een echt familiebedrijf met een topteam. “De sfeer zit hier enorm goed en dat stralen we ook uit naar onze klanten.” Op die manier wil Oliver de toekomst in gaan, en met steeds meer aandacht voor service. “Ik heb het gevoel dat kleren steeds meer een – weliswaar belangrijke – bijzaak worden. Mensen worden graag in de watten gelegd. Kleine extraatjes zoals een kopje koffie worden enorm geapprecieerd. Ook de dienst naverkoop wordt steeds belangrijker.”

Bekijk de film: https://www.facebook.com/scalini.torhout/videos/898821990265395/

Tot binnenkort!

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*