Ontdek Rosse 35 bij Scalini

Genua, de stad waar Rosso 35 haar collecties creëert, is de stad van contrasten en dit blijft de vrouwelijke, zachte Rosso 35 collecties inspireren. Het hoogste vakmanschap gecombineerd met moderne technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor deze modehoogtepunten. De kleding is bedoeld zijn voor de zelfbewuste vrouw. Rosso 35 wordt geproduceerd door Silky, een familiebedrijf gevestigd in Genua sinds 1973 door Gianni Signorelli en Marialaura Dellepianet. De kleine handwerkwinkel groeide geleidelijk aan uit tot een solide, modern en dynamisch bedrijf. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de tweede generatie van de familie, Luca en Paola.

Als het universum chaotisch is…

De wereld van het merk Rosso 35 is ingedamd en harmonieus. De ontwerper van het merk is voortdurend op zoek naar een evenwicht tussen twee polen: klassiek (natuurlijk) en hedendaags. Klassiek en natuurlijk zodat het in de tijd kan meegaan. Eigentijds zodat het zich kan aanpassen aan de smaak van deze tijd. In elke creatie van Rosso 35, uit het verleden en het heden, mengen ze zich bewust, om zo een elegantie te verkrijgen die in de loop der tijd niet zal vervagen.

Wie draagt Rosso 35?

De vrouw die kiest voor de kleding van Rosso 35, is zelfverzekerd over haar vrouwelijkheid. Ze hoeft er nooit mee te pronken, want ze heeft het van nature in haar bezit. Ze houdt van discretie, maar is zich er tegelijkertijd van bewust dat ze niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Haar stijl is verfijnd en toch eenvoudig, zodat ze haar innerlijke kwaliteiten op zijn best tot uitdrukking kan brengen. Het is een vrouw die niet onderhevig is aan trends, maar wel weet hoe ze ze moet dragen. De collecties van Rosso 35 zijn ontworpen om haar dag in dag uit te begeleiden, tijdens elke situatie.

De stijl van Rosso 35

Rosso 35 heeft een unieke, onderscheidende stijl. De lijnen zijn zacht geometrisch, strak in hun eenvoud. Hun combinatie wordt voortdurend vernieuwd in een spel dat de consistentie van de stoffen in ogenschouw neemt en verbetert. De patronen in de modellen roepen een gevoel van orde en netheid op en zijn voorzien van symmetrieën die nooit voorspelbaar zijn en altijd zorgvuldig zijn onderzocht.

Bij Rosso 35 houden ze van kleur, maar ze gebruiken het op een behendige manier, zonder het ooit te overtreffen. Elke gekozen kleur wordt optimaal tot uitdrukking gebracht en tot zijn recht gebracht. Ze gebruiken het ontspannende effect wit, de betovering van kleurcombinaties en het eindeloos experimenteren met nieuwe oplossingen. Bij Rosso 35 geven ze de voorkeur aan lichtere tinten, die in de natuur in oneindige mate aanwezig zijn. En ze hebben een passie voor blauw, de kleur van de zee: vanuit het Genuese atelier kun je namelijk genieten van een uitzicht op de Middellandse Zee.

Ontdek de Rosso 35 collectie bij Scalini

Rosso 35 is geworteld in een kleermakersbeleving. Deze traditie van vakmanschap, gericht op kwaliteitswerk blijft bestaan. Elke creatie profiteert van deze houding, gebaseerd op precisie en uiterste zorgvuldigheid in detail. Het resultaat is elegantie gecombineerd met comfort. Bekijk bij Scalini nu de kleedjes, rokken, bloezen, blazers, twinsets, truien, mantels, broeken, T-shirt en gilets en je zal versteld staan van het aanbod.