Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Raffaello Rossi kleding kopen bij Scalini

Wat krijg je als je Duitse innovatie combineert met Italiaans vakmanschap? Raffaello Rossi, Europa's toonaangevende ontwerper, met Duitse jeans en broeken gemaakt met speciaal geselecteerde Italiaanse stoffen voor een uitzonderlijk comfortabele pasvorm voor elk figuur. De “Perfect Fit” is een belofte voor elk stuk en achter deze belofte staan ​​de oprichters en eigenaren, Brigitte en Ralf Schellenberger, die een bedrijf dat kleding op maat ontwikkelt tot een van de meest innovatieve kledingmerken in Europa heeft gemaakt.

De achtergrond van het merk

De roots van Ralf Schellenberger liggen in de kleding business van zijn gezin, waar hij leert om broeken te maken en aan te passen met aandacht voor detail en kwaliteit. Sinds het midden van de jaren 90 volgden Ralf en zijn vrouw Brigitte Schellenberger hun visie om het bedrijf van zijn familie om te vormen tot een van de meest succesvolle dameskledingmerken in Duitsland.

De Schellenbergers waren van plan om te ontwerpen, produceren en verkopen wat hen beviel en wat zij voelden dat het beste was voor hun klanten. Als gevolg hiervan werd het merk Raffaello Rossi in 1995 opgericht en hebben de Schellenbergers niet achterom gekeken. De Italiaanse naam weerspiegelt de liefde voor details en het uitstekende vakmanschap van Italiaanse stoffen die ze selecteren.

Door de jaren heen zijn de Schellenberger's trouw gebleven aan deze belofte van hoge kwaliteitsnormen. Het bedrijf was voor het eerst verkrijgbaar bij Europese toonaangevende retailers in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Scandinavië en Rusland. Het merk is ook te zien in tal van modetijdschriften in Europa en de Verenigde Staten.