Prachtige kleedjes bij Scalini

8 prachtige kleedjes die elke vrouw zou moeten bezitten

Zelfs vrouwen die houden van het dragen van jeans broeken zullen het erover eens zijn dat het hebben van een paar kleedjes in je garderobe een absolute noodzaak is.

Deze tijdloze kledingstukken komen in zoveel stijlen en ontwerpen dat het kiezen van het perfecte kleedje een hele uitdaging kan zijn.

Met dat in gedachten hebben we hier bij Scalini 8 prachtige kleedjes onder elkaar gezet die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben…

1. Een kort zwart kleedje

Dit is waarschijnlijk de meest legendarische van alle kleedjes. Klassiek en tijdloos. Deze kleedjes worden geleverd in een verscheidenheid van stijlen, zodat elke vrouw kan kiezen voor een kleedje dat past bij haar lichaamstype.

2. Het rode kleedje

In tegenstelling tot een zwart kleedje, is een rood kleedje ervoor gemaakt om je te laten opvallen in de menigte. Zo’n kleedje zal zeker iedereen vol opwinding en bewondering naar je laten staren.

Een dame in het rood kan immers niet onopgemerkt blijven door mannen. Zonder twijfel zou elke vrouw een rode kleedje moeten hebben.

3. Een maxi-kleedje

Men gelooft dat lange kleedjes strikt bedoeld zijn voor lange vrouwen, maar dat is een mythe.

In feite zien lange kleedjes er bij iedereen geweldig uit. Kleine vrouwen zouden moeten kiezen voor uitgesneden of aflopende maxi-kleedjes, terwijl vrouwen met een maatje het beste kunnen kiezen voor rechte kleedjes met een opvallende taille.

4. Een A-lijn kleedje

De A-lijn kleedje is een eenvoudige loszittende jurk die smaller is aan de bovenkant en dan zachtjes uitwaaiert in de richting van de zoom.

Deze kleedjes zien er het beste uit bij slanke en kleine vrouwen, omdat ze de kwetsbaarheid van een vrouw benadrukken en een aantrekkelijk silhouet creëren. Bovendien kan dit type kleedje je helpen een breder onderlichaam te verbergen. Gelukkig kan je dit type vinden bij veel verschillende merken zoals: Caroline Biss, Heart Mind en Twinset.

5. Een overhemdjurk

De overhemdjurk werd voor het eerst geïntroduceerd door Coco Chanel. Zij veranderde het herenhemd in een elegant kledingstuk voor dames.

Zo’n kleedje kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. Bovendien kan je hem aantrekken naar kantoor of dragen met een skinny jeans.

6. Het witte kanten kleedje

Kant is lange tijd beschouwd als een luxe stof, omdat alleen rijke mensen het zich konden veroorloven. Door het te dragen van kant voelt elke vrouw zich nog vrouwelijker en eleganter.

Dergelijke kleedjes zijn gewoon perfect voor feesten of een sociaal evenement. Combineer het met mooie accessoires in zwart of bruin, en je zult er prachtig uitzien.

7. Een cocktailjurk

Voor die avondevenementen waarbij je er stijlvol en sexy uit wilt zien, is de cocktailjurk een aanrader. Het is comfortabeler en praktischer dan een lange avondjurk.

Bovendien beperkt of blokkeert zo’n kleedje je bewegingen niet wanneer je danst. Het is dus de perfecte keuze voor het bezoeken van een club.

8. Alledaagse kleedje

Deze eenvoudige, goedkope en comfortabele kleedjes zijn de perfecte keuze voor dagelijks gebruik.

Of je nu naar je werk gaat, een wandeling maakt, of naar de film gaat met vrienden, deze kleedje laten je er altijd stijlvol uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *