-50%

Bloezen & tunieken

Piero Moretti

345,00 172,50

Piero Moretti kleding

Het is in 1969 dat het reeds lang bestaande couturebedrijf Piero Moretti zijn creaties op een nieuwe manier begint te produceren. Het merk staat voor het uitmuntende zorg waarmee de kledingstukken worden gemaakt, de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen, de befaamde uitstekende pasvorm en de 100% Italiaanse productieprocessen. Piero Moretti maakt elegante en verfijnde dameskleding. De collecties van Piero Moretti worden gekenmerkt door een eenvoudige en stijlvolle look, exclusief gemaakt door de goede aandacht voor detail, afwerking en de keuze van de stoffen. De gebruikte natuurlijke vezels zijn in staat om maximaal comfort te bieden. Jurken, twinsets, gebreide kleding, bovenkleding en feestelijke outfits kleden de hedendaagse vrouw perfect aan met een maten van 40 tot 62 jaar.

De achtergrond van Piero Moretti

Het bedrijf Moretti Moda werd opgericht in 1969 toen het kleermakersbedrijf onder leiding van Piero Moretti werd omgevormd tot de productie van seriematige vrouwelijke kledingstukken. De missie van het merk is om te voldoen aan de vraag van een vrouw die trots is om zichzelf te zijn, die op zoek is naar een verfijnde mode, en zeer veel aandacht heeft voor de details. De nieuwe collectie van het merk Piero Moretti heeft zoals altijd een tijdloze opdruk met kostbare borduurwerken en applicaties om de elegantie te benadrukken die zowel eigentijds als tijdloos zijn. De belangrijkste filosofie van het merk is om een nieuwe waarde te geven aan het imago voor de stijl van een dame die zich wil uitdrukken in wat ze draagt. De Piero Moretti collecties zijn ontworpen voor veeleisende en moderne vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteit, mode en comfort in wat ze dragen. Kleding op maat en voortdurend onderzoek, traditie en innovatie gaan hand in hand om de Italiaanse elegantie op de wereldmarkt van de mode te brengen en om de Italiaanse elegantie in de mode te brengen.

Een halve eeuw van naald en draad…. Een passie die in de familie leeft

Piero Moretti maakte van zijn kleermakerswinkel een kant-en-klaar modehuis, om tegemoet te komen aan de behoeften van de internationale toptoeristen die de Adriatische Riviera bezoeken. Vandaag de dag gedijt Moretti Moda goed onder de leiding van de tweede generatie van de Moretti familie. Het is uitgegroeid tot een gerenommeerd damesmodebedrijf dat gestaag groeit, met een exportintensiteit van meer dan 60%. Een exclusief verkoopnetwerk, een bedrijfsstrategie gericht op het leveren van snelle service en het opbouwen van klantenbinding, gerenommeerde showrooms en de deelname aan internationale beurzen hebben het merk geholpen zich te ontwikkelen en in de loop der tijd te slagen. Hun belangrijkste focus is hun product, dat voor 100% in Italië wordt gemaakt.