Olivier Maes

Over Mij

Olivier Maes
zoon van Marleen & opvolger

Ik ben Olivier Maes, 31 jaar jong, zoon van Marleen en al even gepassioneerd door mode. Ik heb een vrolijke dochter van 4 jaar, haar naam is Essentiel.

Wat ik doe bij Scalini? Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons team van enthousiaste medewerksters. Ik doe ook aankoop van nieuwe collecties, en het liefst van al help ik graag de ladies in hun keuze van een mooie Scalini outfit.

In 2013 ben ik bij het team gekomen. De mix tussen mode & het ‘zakendoen’ is voor mij de reden dat ik het zo graag doe. Het zorgt een enorme afwisseling. Trouwens mode is zo veranderlijk waardoor er telkens nieuwe zaken op je af komen. Ook het contact met mensen vind ik verrijkend.

Leuke eigenschappen? Die vraag laat ik door jullie invullen… (JOKER) Ik heb een zwak voor de Franse mode, de minst commerciële stijl nochtans. Op vandaag is Tara Jarmon toch 1tje van mijn lievelingen.

Als Scalini zijnde willen wij het verschil maken door enerzijds de vakkennis van onze mensen, en anderzijds onze familiale Touch & karakter.

Mijn Merken