fbpx

Showing 1–18 of 59 results

Souvenirs Des Pomme

Souvenirs Des Pomme

De appel valt niet ver van de boom. Het spreekwoord gaat voor niemand beter op dan voor Delphine Cordie. Van kinds af smeedde zij kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes, die bij haar vriendinnen erg in de smaak vielen.

Die passie voor mooie dingen kreeg zij met de papfles mee van haar grootmoeder Paule-Marie Pomme. De vrouwelijkheid en elegantie van Pomme inspireren Delphine vandaag tot het ontwerpen van exclusieve sieraden. De unieke collectie die enkel in de betere boetieks te koop is heet dan ook Souvenirs de Pomme, als eerbetoon aan een bijzondere en elegante vrouw.

Voor Delphine is elk ontwerp als een herinnering aan Pomme. Het juweel kan gedragen worden tijdens alle gelegenheden. Ook is het een mooi geschenk die vaak mooie momenten zal oproepen. Je herkent je zelf als vrouw omdat de juwelen een spiegeltje zijn dat je mooiste kanten toont: vrouwelijk, elegant, een tikje eigenzinnig, een vleugje chic en een snuifje glamour. Zo bent u, zo is Souvenirs de Pomme.

Souvenirs Des Pomme Kopen

Ze ontwerpen voor een eigenzinnige vrouw, haar look is nonchalant met enkele opvallende accenten zoals een statement juweel. De typische look is dus een sobere outfit in combinatie met een brede set armbanden en een paar karaktervolle oorbellen. Het hoeft zeker niet te matchen, dat maakt het juist interessant en origineel. Dat Statement vormt dan ook de basis van het labels DNA: Ze zijn begonnen met oversized oorbellen, maar zijn later verder gegroeid naar fijnere juweeltjes. Een zekere grootte blijft wel altijd aanwezig. Er zijn ook vaak Souvenirs de Pomme solden dus houdt zeker onze winkel in de gaten.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*