Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

-65%
-65%
-65%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Bloezen & tunieken

River Woods

120,00 102,00
-15%

Bloezen & tunieken

River Woods

160,00 136,00
-15%

Bloezen & tunieken

River Woods

135,00 114,75
-15%

Bloezen & tunieken

River Woods

130,00 110,50
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

River Woods, Amerikaanse invloeden in Europa

Het kledingmerk River Woods is ontstaan uit een passie voor de Verenigde Staten. Het is een bekend internationaal merk als het aankomt op kleding met een casual stijl. Dit merk streeft er dan ook naar om de Amerikaanse lifestyle de Europese wereld in te brengen. Het combineert principes van de elegante, nette Europese stijl met meer ontspannen invloeden. Je vindt bij dit merk sportieve, alledaagse kleding, die dan ook voor alledaagse situaties geschikt is. River Woods werd in 1995 in België opgericht, waarna het al gauw ook in Nederland en Frankrijk aansloeg. Daarna verspreidde River Woods zich over andere delen van Europa, en in 2007 ging het bedrijf zelfs intercontinentaal aan de slag. Tegenwoordig zijn er meer dan 1500 zorgvuldig geselecteerde River Woods verkooppunten wereldwijd. Wat ooit begon als een verzameling T-shirts is uitgegroeid tot een bekend internationaal merk voor casual en sportieve kleding.

De producten van River Woods

Waar River Woods begon met een collectie herenkleding, werden hier al snel een vrouwen- en kindercollectie en later zelfs een babycollectie aan toegevoegd. Het heeft een reputatie opgebouwd als een echt lifestyle label, door de combinatie van elegante Europese invloeden met sportieve en ontspannen Amerikaanse invloeden. Het merk heeft een enorme collectie voor man en vrouw, klein of groot. Als vrouw heb je keuze uit werkelijk ieder soort kledingstuk dat je maar kunt bedenken. De kleding heeft een casual uitstraling zonder op kwaliteit in te leveren, wat we bij casual merken vaak wel zien gebeuren. Hierdoor ga je in een sportieve outfit gekleed zonder dat je er hiermee slordig of onverzorgd uit ziet; River Woods hanteert scherpe criteria voor design én productiekwaliteit. Als kers op de taart heeft River Woods ook nog eens een flinke collectie accessoires: denk aan sportieve riemen en kleurrijke sjaals bijvoorbeeld.

River Woods bij Scalini

Bij Scalini hebben we de allerbeste River Woods vrouwenkleding zorgvuldig voor je geselecteerd. Het zal bij ons dus niet moeilijk zijn om een sportieve outfit te vinden die perfect bij je past. Kom eens langs in onze winkel in Torhout, waar ons deskundige personeel je kan helpen om een casual outfit te vinden waar je je écht lekker in voelt.