fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk.

PAUL & JOE

PAUL & JOE

Het was in de jaren tachtig dat de ouders van Sophie het shirtmerk "Le Garage" oprichtten, een musthave van zijn tijd. Na haar studie management en journalistiek leerde Sophie de kneepjes van het vak kennen. Haar passie voor mode was in opkomst. Ze vervolgde haar studie in Fashion Business aan de IFM en voltooide een stage bij Azzedine Alaïa, waar ze alle aspecten van een groot modehuis ontdekte voordat ze officieel lid werd van het familiebedrijf.

Sophie was echter een ondernemer in haar hart en ze lanceerde heel snel haar eigen merk, genoemd naar haar twee zoons Paul en Joe. Anticiperend op toekomstige markttendensen verbrak ze de codes en conventies van het moment (zwart-wit, minimalisme, grunge). Haar kenmerkende stijl is jong, leuk, levendig, kleurrijk, herleeft een zwart-witte garderobe en herleeft de geest van vintage. Het succes was onmiddellijk. De lancering is voltooid. Paul & Joe blijven uitbreiden door het cultiveren van frisheid, levensvreugde, spontaniteit en een kosmopolitische geest.

Paul & Joe Kopen

Paul & Joe is tegenwoordig een erkend merk en wordt over de hele wereld verkocht. Meerdere tientallen boetieks en honderden winkels in de detailhandel dragen het merk, de belangrijkste modewedstrijd voor dameslijnen is sinds 1998 op de officiële kalender van Paris Fashion Week, reclamecampagnes verschijnen in de beste Franse en internationale modebladen, de jongere Paul & Joe serie Sister, cosmetica, brillen en veelzijdige en gevarieerde samenwerking hebben allemaal het daglicht gezien. Het Paul & Joe universum heeft zich ontwikkeld en georganiseerd in complementaire eenheden. Het sleutelwoord: verlangens vervullen.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*