fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk. Dit merk zit wel in de collecties van O Fashion.

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe, is ontstaan ​​uit zowel de passie van Patrizia Bambi als het ondernemerschap van Claudio Orrea. Het verhaal begon in 1993 in Florence. De naam “Pepe” vertegenwoordigt de identiteit van het merk, onconventioneel en dynamisch. Een merk dat de aspecten van het dagelijks leven en glamour combineert voor die speciale gelegenheden, dankzij een combinatie van elegante, minimalistische lijnen en nauwgezette aandacht voor details.

Een vrouw die zich onderscheidt door haar moderne kijk, altijd beweegt met de tijd maar nooit te ver gaat. Ze wordt opgemerkt vanwege haar elegantie en vrouwelijkheid. Het merk heeft Patrizia Pepe handtassen gemaakt met onbetwistbare originaliteit, authentiek en tijdloos voor de komende jaren.

Patrizia Pepe Handtas en Kleding Kopen

Altijd alert op wat de markt stimuleert, wil het merk zijn Patrizia Pepe handtas aanvullen en verrijken. In 2005 werd de eerste herencollectie geïntroduceerd, gevolgd door de kinderlijn twee jaar later. In het jaar 2011 werd de Beachwear reeks gelanceerd en januari 2014 was de start van de accessoireslijn. U kunt ook Patrizia Pepe online bezoeken voor meer info en de huidige collecties.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*