fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk.

Liu Jo

Liu Jo

De creatieve missie van Liu Jo is om de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid van elke vrouw te verbeteren. Ze werken met energie en enthousiasme om hedendaagse creaties aan te bieden die te zien zijn in de kenbare Liu Jo Handtassen. Ze hebben herkenbare stijl die tot uiting komt in hoogwaardige materialen en nauwgezette aandacht voor details. Ze blijven loyaal aan de meest authentieke traditie en Italiaanse stijl die elegantie en betrouwbare kwaliteit toont.

In 1995 troffen de broers Marco en Vannis Marchi Liu Jo aan in Carpi, één van de belangrijkste breiwerkwijken van Italië. De lancering van de collecties Liu Jo markeerde het begin van de groei van het bedrijf op de Italiaanse markt. Dat doen ze in eerste instantie door multibrand-retail dat later het retailkanaal werd voor één merk, zowel in Italië als in het buitenland. Het Liu Jo-stijlconcept evolueerde in het jaar 2000 naar een volledig uiterlijk, de natuurlijke stempel van een merk dat is geboren om alle aspecten van vrouwelijkheid te verbeteren. Het bedrijf lanceerde toen de Liu Jo-accessoires, meiden-, heren- en Ajay collecties. En de eerste licenties: Liu Jo Luxury, Liu Jo Casa, Liu Jo Underwear en Beachwear. De iconische Bottom Up Jeans-collectie van Liu Jo wordt gelanceerd in 2008 met een innovatieve communicatiecampagne. De visie van het bedrijf voor zijn collecties en de creatie van een echt lifestyle-merk wordt verder uitgebreid met de introductie van Liu Jo Shoes, een exclusieve lijn van schoenen. In 2012 openden ze een baanbrekende flagshipstore, gerenoveerd en uitgebreid aan de Corso Vittorio Emanuele, Milaan.

Liu Jo Kopen bij Scalini

De winkel opende tijdens de Milan Fashion Week met de ondersteuning van Kate Moss, een uitzonderlijke troef van het merk. Een symbolische locatie voor de waarden die Liu Jo met zich meedraagt en een nieuwe strategische pijler van het bedrijfsimago. In het heden interpreteren Martha Hunt en Jasmine Tookes de sfeer van de collectie in een tv-advertentie waarin de innovatie van Liu Jo met minimalistische elegantie en eigentijdse stijlwordt getoond. Expressieve zwart-witafbeeldingen en de suggestieve kracht van de woorden die door twee topmodellen worden gebruikt, beschrijven de unieke stijl van het bedrijf. Voor meer info kun je altijd een kijkje nemen op Liu Jo Online.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*