fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk. Dit merk zit wel in de collecties van O Fashion.

Little Blonde

Little Blonde is opgericht in de zomer van 2016 door een Belgische 23-jarige. Elk stuk is handgemaakt met liefdevolle zorg aan de kust in Knokke. Mode heeft altijd een speciale aantrekkingskracht gehad op Kelly. Ze herinnerde zich als kind dat ze de mooie zachte sweaters van haar moeder aantrok en paradeerde voor de spiegel.

Jaren later had ze maar één ding in haar achterhoofd toen ze voor de eerste keer naar New York City ging, winkelen. Meer windowshoppen dan kopen en stelen met de ogen. Een beperkt budget betekent beperkt kopen. Kelly vind haar inspiratie in het dagelijkse leven, door er met een twist naar te kijken en alles te implementeren die ze mooi vind. Kelly werkt graag met kasjmier en dik biologisch katoen in haar ontwerpen, alle kleding is doordacht ontworpen en voor elke vrouw beschikbaar.

Ze woont aan de Belgische kust maar ze is opgegroeid in Antwerpen. De stad heeft een relatief klein formaat maar blijft toch altijd één van de meest cultureel internationale steden ter wereld. Meer nationaliteiten, dus meer culturele en esthetische invloeden dan welke andere stad ter wereld.

Little Blonde Producten

De natuur inspireert haar ook enorm. Daarom kiest ze om met biologisch katoen te werken. Ze is geen fel groene activist. Haar standpunt houdt in dat wanneer ze biologisch kan werken, ze dat ook volledig doet, en met veel liefde voor het vak. Als je trui niet alleen mooi en elegant is maar ook duurzaam vervaardigd dan geeft dat een extreem goed gevoel van voldoening. Little Blonde staat voor duurzaamheid in de modewereld.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*