fbpx

Showing 1–18 of 30 results

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli Collezioni is een Belgisch merk dat is opgericht in het jaar 1952. Ze hebben 8 verschillende lijnen die je kan kopen in meer dan 20 landen. Ze streven ernaar om elk ontwerp uniek en vrouwelijk te maken.

Daarom gebruiken ze enkel de meest verfijnde Italiaanse en Spaanse stoffen in hun kleding. Comfort en een perfecte pasvorm zijn voor Raffaelli even belangrijk als de look van de outfit. Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

Linea Raffaelli is een luxe collectie met de nadruk op originaliteit en comfort. Een vernieuwende collectie met stijlvolle kleuren en materialen wordt samen gecombineerd tot een prachtig eindresultaat. Een collectie ontworpen voor de mooiste bruiden, moderne, innovatieve ontwerpen, materialen van hoge kwaliteit en verfijnde details.

Linea Raffaelli heeft niet alleen romantische, maar ook frisse en eigentijdse ontwerpen in hun collectie met zowel basics als meer feestelijkere aspecten.

Koop Linea Raffaelli Online

Linea Raffaelli heeft onder andere prachtige event & avondkledingcollecties. Ze bevatten schoenen, tassen en sieraden die perfect afgestemd zijn op de andere collecties. Alles is van premium kwaliteit.

Ook hebben ze voor speciale evenementen en gelegenheden een combinatie van pittige ontwerpen, subtiele kleuren en leuke, speelse materialen. Bij Linea Raffaelli ontwerpen ze de meest innovatieve collecties, handgemaakt met de mooiste Italiaanse stoffen en Franse kant, luchtig en aangenaam om dragen.

Het merk Linea Raffaelli heeft ook een concept store in Brugge en daar kan je net zoals bij Scalini de complete collecties van Linea Raffaelli gaan bekijken, vergelijken en passen in alle maten.

Collezioni zijn stapelverliefd op wat ze doen en trots op onze collecties. Als je nu gaat trouwen, een communie of lentefeest hebt, heeft Linea Raffaelli de mooiste kleding voor je klaar liggen.

logo linea raffaelli

Tenslotte ontwerpen ze stijlvolle collecties in de mooiste materialen en kleuren. Ze reizen vaak naar Italië, Spanje en Frankrijk, om zich te laten inspireren door de creatieve stoffenmakers. Daarna verwerken ze alle ervaringen en ideeën tot elegante en prachtige vrouwelijke collecties.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*