fbpx

Voor dit seizoen is er geen voorraad van dit merk. Dit merk zit wel in de collecties van O Fashion.

Jacky Luxury

Jacky Luxury

Jacky Luxury komt met eigenwijze speelse ontwerpen. Hun producten voldoen aan alle aspecten van wat mode hoort te zijn. Het Nederlandse merk Jacky Luxury haalt alles uit de kast voor de elegante vrouw van nu. Jacky Luxury is in 2007 opgericht als een familiebedrijf met een ware passie voor mode. Na tientallen jaren ervaring in de modesector hebben ze een perfecte productie en ontwerpen voor winkels en private labels gemaakt.

Jacky Luxury is opgestart in 2007 met een kleine maar verfijnde eerste collecie, maar dat bleek al snel heel succesvol. De collectie werd uitgebreid met meer en meer producten in de loop der jaren, waardoor het assortiment van Jacky Luxury op de dag van vandaag alles heeft wat er in een vrouwelijke kleerkast hoort te hangen. Momenteel brengt Jacky Luxury vier verschillende collecties uit per jaar. Een lente- zomercollectie, een herfst- wintercollectie en tenslotte dan nog eens twee tussencollecties.

Jacky Luxury Kopen

Met meer dan 350 verkooppunten in Nederland en België is Jacky Luxury zichzelf al jaren op de kaart aan het zetten met een ongelofelijke inzet en een unieke identiteit als troef. Jacky Luxury is geschikt voor elke vrouw die zich wil onderscheiden van de dagelijkse sleur.

De collectie bestaat uit zowel casual items als zeer elegante stukken. De collecties zijn gebaseerd op de powervrouw die zich sexy en zelfverzekerd wil voelen. Ze gebruiken met liefde de luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit en ze blijven altijd betaalbaar. Dit werd mogelijk gemaakt door de perfecte samenwerking die ze hanteren tussen productiekanten en designers. De designers doen inspiratie op in grote modesteden zoals Parijs, Londen, en New York en verwerken daarna de nieuwste trends tot in de nopjes uit in de prachtige collectie.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*