-65%
-65%

Bloezen & tunieken

Hale Bob

389,00 136,15
-15%
-15%

Hale Bob dameskleding bij Scalini

Hale Bob kleedt moderne, modieuze vrouwen in vrouwelijke, chique en onderscheidende kleding. Onze mode is gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en we worden erkend voor onze exclusieve, kleurrijke prints. Hale Bob creëert het gevoel van chique, sexy en gratis. De collectie koestert de aandacht van haar fans, Sofia Vergara, Eva Longoria, Heidi Klum, Cameron Diaz, Salma Hayek, Halle Berry en Cindy Crawford zijn slechts enkele van de beroemdheden die dol zijn op de flirterige en vrouwelijke, maar toch ontspannen stijl van Hale Bob. Hale Bob kleding wordt zowel nationaal als internationaal verkocht in de beste boetieks en warenhuizen. Hale Bob blijft zijn belofte van onderscheidende, rijke en vrouwelijke ontwerpen voor de moderne vrouw waarmaken.

Hoe het allemaal begon…

De maker van Hale Bob, Daniel Bohbot, begon zijn werk in Parijs. Zich onderdompelend in de kunst, muziek en film van die stad ontwikkelde Bohbot een stijl en een standpunt dat de popcultuur combineerde met de wereld van couture. Tijdens een bezoek aan Los Angeles in 2001, realiseerde Bohbot zich dat de “City of Angels” de plek was om de ontwerpen te lanceren die zijn kleding snel en onmisbaar zouden moeten maken voor de vele beroemdheden van Hollywood en voor smaakmakers over de hele wereld. Salma Hayek, Heidi Klum en Eva Longoria zijn allemaal fans die zijn gaan houden van het uiterlijk en de ervaring van Hale Bob. Ze weten dat Daniel Bohbot en Hale Bob kleding maken die je onderscheidt van de massa.

Alle afdrukken die Hale Bob gebruikt, zijn ontworpen en ontwikkeld in de Hale Bob-studio's in Los Angeles en zijn exclusief voor het merk Hale Bob en zijn nergens anders te vinden, behalve Hale Bob. Er is ook regelmatig een Hale Bob Sale en een Hale Bob outlet bij ons, dus hou onze website zeker in de gaten. Tenslotte werkt Hale Bob samen met celebs en komen ze voor in veel verschillende tijdschriften. Hale Bob is uiterst populair bij vele vrouwen dankzij de mooie kwaliteit en het prachtige eindresultaat van de kleding die ze ontwerpen.