fbpx

Showing 1–18 of 122 results

Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Frank Lyman

Frank Lyman

Frank Lyman begon op de leeftijd van 18 in de mode-industrie, als een verkoper. Zijn onderneming begon in de provincies Quebec en Ontario. Op het moment dat hij zijn eerste klant ontmoette, wist Frank Lyman dat hij een passie had voor mode en vooral voor design. Frank Lyman Design is een succesverhaal op zichzelf maar is nog belangrijker geworden een bekend internationaal merk.

Hij sloot zich vervolgens aan bij een damesjurkenfabrikant waar hij zich een weg baande in het bedrijf om verkoopdirecteur en uiteindelijk president te worden. Vijfentwintig jaar later richtte hij in 2001 zijn eigen bedrijf op onder de naam Frank Lyman Design. Tegenwoordig is hij omringd door een team van getalenteerde ontwerpers.

De vrouw die mijn ontwerpen draagt, is zeker van zichzelf, een beetje rebel en wil uniek zijn. Ze is charmant en vermetel. Om haar vrouwelijkheid te accentueren, draagt ze jurken en of ze nu een tuniek en een legging draagt, ze zal altijd verleidelijk en opwindend zijn. Hij wil graag al zijn klanten te bedanken voor hun aanhoudende loyaliteit. Hij is trots om te zeggen dat al de collecties voor 98% in Canada zijn vervaardigd.

Meer dan 100 mensen werken on-site, waaronder zes modeontwerpers, die mid-tot-high-end dameskleding leveren aan retailers over de hele wereld. Daarnaast heeft het bedrijf ongeveer 250 aannemers en verkoopvertegenwoordigers in dienst.

Niets in het verleden van Lyman suggereerde dat hij zou eindigen als een mode-icoon, geëerd in Montreal op de 27e benefietavond van de Fondation de la Mode als een visionaire trendsetter voor het Canadese modeontwerp, "een kampioen in verkoop en marketing en een voorbeeld voor degenen die het veld betreden.

Hij leverde de eerste doos met de hand af aan een klant op Taschereau Blvd., Morty Baron, die een winkel had genaamd Renée Riche. Hij opende het toen Frank daar was en een vrouw in de winkel vroeg of ze een van de items mocht proberen, een broekpak. Ze zag eruit als een pareltje en kocht het ter plekke. Frank herinnert het zich tot op de dag van vandaag.

Frank Lyman Online Kopen

Al snel hadden hij en Stephanie een groeiende lijst van Canadese en Amerikaanse klanten. In 2003 zijn ze begonnen met de verzending naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Nu zijn jurken, broeken, jassen, blouses en tops in meer dan 3000 Frank Lyman Verkooppunten in 60 landen beschikbaar.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*