fbpx

Showing 37–54 of 86 results

Caroline Biss

Caroline Biss

Het is een Belgisch kledingmerk dat voor elke vrouw perfecte kleding heeft. Als u opzoek bent naar een feestelijke outfit of eerder iets casual dan is het merk Caroline Biss echt iets voor u. Het merk maakt zeer kwaliteitsvolle kleding voor elke vrouw. De creaties zitten perfect, de afwerking is top en de details zijn zeer elegant. Caroline Biss combineert de nieuwste modetrends en vrouwelijke klassiekers tot een prachtig eindresultaat. Het merk staat bekend voor haar pure en perfect afgewerkte designs. Net daarom is deze kledingcollectie zo geliefd bij heel wat vrouwen.

Ze is een succesverhaal dat in 1963 begon. Ontwerpster Celeste De Hauwere richtte toen een confectieatelier op. Enkele jaren later besliste ze om een eigen kledinglijn te lanceren en in 1987 opende ze haar eerste boetiek in Antwerpen. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een vaste waarde in de betere kledingwinkel. Elegante kleding voor op het werk, sportieve weekend outfits en geklede mode voor een avondje uit, daarom mag deze kledij dus niet in uw kleerkast ontbreken. Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klasse volle kleding met glamour allures.

Perfect zittende collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier. Caroline Biss straalt altijd een positieve gloed uit dankzij het gebruik van kleur. Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een fijne stijl neer.

Caroline Biss Jurken Kopen

Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de ontwerpen heel soepel en elegant om het lichaam. De mode van Caroline Biss variëren van elegante zwarte jurken met een romantische touch tot en met kleurrijke en licht te dragen modellen. De collectie heeft voor elke vrouw wat in huis.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*