fbpx

Showing 1–18 of 61 results

Atos Lombardini

STIJLVOLLE ITALIAANSE DAMESKLEDING VAN ATOS LOMBARDINI

Italië staat bekend om zijn gevoel voor mode. Over de hele wereld proberen bedrijven de stijl van Italiaanse kledingmerken na te bootsen. Dit komt doordat de Italianen een erg goed gevoel voor stijlvolle en nette kleding hebben. Het is in de Italiaanse cultuur erg belangrijk om net gekleed te zijn en ten alle tijden een goede indruk te maken. Dit is ook terug te zien in de producten van Atos Lombardini. Dit bedrijf maakt sinds 1986 hoogwaardige dameskleding en accessoires, met een focus op nette, stijlvolle en perfect afgewerkte kledingstukken. Al zijn producten worden in Italië uit alleen de allerbeste materialen vervaardigd, en vervolgens wereldwijd verscheept. Het merk is populair in diverse delen van Europa, maar ook in bijvoorbeeld het Midden-Oosten en China. Het is een echt topmerk, gericht op klanten met klasse.

ONZE SELECTIE KLEDING VAN ATOS LOMBARDINI

Met kleding van Atos Lombardini straal je klasse en een goed gevoel voor stijl uit. Je zult je aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen in een outfit van dit merk. Bij Scalini hebben wij zorgvuldig een aanbod samengesteld uit de zomerse en winterse Atos Lombardini 2017 collecties. Hier vind je onder andere zomerse broeken en jurken, maar ook lekker warme en toch stijlvolle winterjassen en truien. Kwaliteit, goede pasvormen, kleding met stijl maar ook karakter staan centraal. Wij zijn dan ook één van de betere Atos verkooppunten van Nederland.

Je kan alvast even op deze website onze galerij van dit merk bekijken om een voorproefje te krijgen van de stijl van dit merk. Om meer te zien en de perfecte pasvormen en fijne stoffen waar dit merk om bekend staat van dichtbij te bewonderen, kan je langskomen in onze winkel in Torhout. Hier helpen we je graag bij het kiezen van een stijlvolle outfit die écht bij je past, waarin je je zelfverzekerd en gewoonweg goed kunt voelen.

HET VERHAAL VAN ATOS LOMBARDINI

De geschiedenis van de Lombardini Group, eigenaar van de merken Atos Lombardini en ATOS, is nu al een kwart eeuw gebaseerd op gepassioneerde toewijding aan haar producten en diepgaande kennis van de markt. Lombardini Spa werd in 1986 door Atos Lombardini en zijn vrouw Silvana opgericht om hun industriële knowhow te combineren met de hoge kwaliteit van gespecialiseerde arbeid in de regio Bologna en om strikt Made in Italycollecties van pret-à-porter kleding te creëren.Aan het begin van de jaren 90 kwam de tweede generatie van het gezin in actie: Alessandra in 1992 en Elena een paar jaar later.De twee zusters Lombardini, samen met hun moeder Silvana, die zorgt voor de financiële administratie, begeleiden de Groep nu in haar derde decennium.   Alessandra leidt het Style Office en houdt toezicht op de productie. Elena coördineert verkoopactiviteiten en relaties met markten en media. Haar kernactiviteit is het produceren van collecties dameskleding en accessoires onder de merken Atos Lombardini en ATOS. Je kunt ook een kijkje nemen op Atos Lombardini online. Atos Lombardini kleding richt zich tot vrouwen die zowel oog hebben voor modetrends als voor kledingkwaliteit. Het cultiveert sterke merkbekendheid door middel van reclamecampagnes in grote Italiaanse en internationale publicaties
<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*