Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

-15%
-15%
-15%
-15%
-50%
-15%
-15%

De Alpha Studio collectie bij Scalini

Traditie en avant-garde, als een teken van elegantie. 30 jaar kijkend naar de toekomst, een generatie die doorgaat om de cultuur van stijl en elegantie te behouden. Ultramodern breien: technologie, geschiedenis en verfijning, in balans tussen traditie en innovatie. Een ambachtelijke realiteit verbergt zijn tijd in het openbaren van zijn sterke traditie. Een bedrijf op zoek naar een essentieel ontwerp voor het creëren van langdurig geavanceerde mode dat klassiek en uniekheid uitstraalt.

De laatste trends

Op elke breedtegraad bestaan ​​inspiraties om te worden gebruikt. Visies, materialen en kleuren staan klaar om ontdekt te worden. Suggesties en ideeën werden verlangens. Wat het meest fascinerend is, is het selecteren van de meest prestigieuze stoffen en de beste lus-steken, waarbij ze worden gecombineerd in de meest verleidelijke kleuren, die de nieuwe trends dragen om een ​​elegante en comfortabele jurk te creëren. Dit om producten te maken die altijd in lijn zijn met de ambities van de klanten. Essentie, stijl en innovatie.De klassieke en basislijnen voldoen aan de nieuwe trends die de markten betoveren. Alpaca's, kasjmier en jersey, wol en katoen smelten samen en creëren nieuwe volumes.

Unieke collecties

De zoektocht naar uniekheid leidt elke collectie naar de ware essentie van elegantie. De studie van de ontwikkeling van nieuwe vormen, technieken en kleuren evenals de aandacht voor detail is de sleutel tot de Alpha stijl en het geheim van elke productie. Het idee krijgt vorm. Dit is de plek waar de lijnen van Italiaans design en de smaak de kleuren en materialen zoals kasjmier ontmoeten en leven geven aan vormen. Suggesties worden details en terwijl ideeën een ontwerp worden, vindt de merkidentiteit zijn meest verfijnde uitdrukking in de nauwkeurige aandacht voor details. De voortdurende verbetering van de productielocaties en de voortdurende zoektocht naar partners vormen een sterk punt voor het bedrijf.De hoge productienorm wordt gegarandeerd door het speciale gebruik van geavanceerde technieken en avant-garde machines die lus-steken en jacquard-textiel maken voor een geavanceerd en onderzocht product.