fbpx

Showing 1–18 of 121 results

Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Brands:
Airfield

Airfield Kleding

Airfield is een populair merk voor dameskleding, dat sportiviteit met stijl en elegantie combineert. Kleding van dit merk heeft karakter en uitstraling; het is dan ook erg geschikt voor de zelfverzekerde powervrouw die niet bang is om zichzelf te laten zien.

Broeken, rokken, jurken, shirts en vestjes: het is een erg veelzijdig merk met een zeer volledige en complete collectie. Hier kan je dus prima een hele outfit scoren.

Sportieve en stijlvolle dameskleding van Airfield

Het is uitgegroeid tot een populair merk, met meer dan 200 medewerkers in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Nederland.

Als je kleding van dit merk aanschaft, ben je bovendien verantwoord bezig tegenover het milieu; Airfield streeft er continu naar nieuwe productiemethoden te ontwikkelen die zo min mogelijk milieuschade aanrichten.

Airfield kleding bij Scalini: Kleding met karakter en uitstraling

Kleding van Airfield is erg veelzijdig, en is daardoor goed te combineren met diverse stijlen. Door het gebruik van felle kleuren en opvallende patronen, zal je met Airfield kleding opvallen en enorm veel uitstraling hebben.

Met de Airfield collectie straal je zelfverzekerdheid uit en ook klasse is eraan af te lezen, want de ddesigns van Airfield worden uiterst zorgvuldig afgewerkt en alleen de allerbeste materialen worden gebruikt bij de productie hiervan.

Kom eens langs in onze winkel in Torhout, waar je de allerbeste producten van Airfield kunt bewonderen en uitproberen.

Door de veelzijdigheid van dit merk zal er zeker weten iets tussen zitten dat perfect bij je past!

En om deze perfecte outfit te vinden, kan je je gewoon laten adviseren door ons deskundige winkelpersoneel.

<

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*