fbpx

Marleen en Olivier: “Dromen, denken, durven , doen !”

Donderdagavond 4 februari was het eindelijk zo ver. Na vele maanden hard werken gingen de deuren van de nieuwe Scalini eindelijk open. Die eerste avond kwamen de VIPs langs om de gloednieuwe winkel te bewonderen en een glas te drinken op het succes. De zaakvoerders Marleen en Olivier glunderden. De winkel straalde en de reacties van het publiek waren bijzonder positief. De VIP-avond verliep in optima forma. Hoeft het nog gezegd: Scalini is echt klaar om elke fashion-lover te verwennen. En Torhout en wijde omgeving zijn ook klaar: zij hebben veel goesting in de nieuwe Scalini.

 

Tof programma met focus op gloednieuwe winkel en de toffe collecties

Met zo’n VIP-openingsevent kan je alle kanten uit. De zaakvoerders Marleen en Olivier kozen van bij de start om de schijnwerpers volop te richten op de troeven van de nieuwe winkel. En natuurlijk ook op de super-collecties. Meer dan 75 merken vinden een echte thuis bij Scalini. Zo kom je volop aan je trekken.

Verder genoot het talrijke publiek van de lekkere hapjes en de bubbels. De sfeer zat er snel in met de BV’s als Showbizz Bart, Jan Verheyen en zijn vrouw Lien, maître de cérémonie Marino en ander fraais. Prettig, ongedwongen en gezellig.  Plus natuurlijk de schitterende mannequins en modellen die wat graag de nieuwste collecties toonden.

De VIPs en levensgenieters genoten met volle teugen: zij kwamen ogen te kort om al dat moois te bewonderen. Voor deze drukke avond week Scalini uit naar de Ford-showroom en garage aan de overkant. Deze toffe buur met prima Ford-wagens opende graag zijn deuren om het grote publiek te verwelkomen. Zo konden nog meer gasten proeven van de lekkere sfeer.

Kortom: een whaw-openingsfeest voor een enthousiast publiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*
Om verder te gaan, vul onderstaande gegevens in aub.


Birthday*