Tara Jarmon

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tara Jarmon: zeer chic

Gelanceerd in 1986, is Tara Jarmon een merk voor de moderne, elegante, zelfbewuste vrouw. Het merk is verkrijgbaar in meer dan 60 onafhankelijke winkels in Europa en Azië en bij ruim 500 geselecteerde speciaalzaken wereldwijd. Het Franse modelabel belichaamt de persoonlijkheid en de visie van de maker: Tara Jarmon. Zij weerspiegelt in haar collectie een vrouwelijke, kleurrijke en modebewuste esthetiek die très chic is. Het Parijse modehuis is eigendom van de familie Jarmon met een uitgebreide modecollectie van prêt-à-porter, cocktailkleding, schoenen, handtassen en accessoires. Tara Jarmon damesmode is net zoals het vrouwenmerk Essentiel Antwerp veel gezocht in België. De muze van Tara Jarmon is uniek en een referentie voor alle mondaine vrouwen in de wereld. Dames zijn gevoelig voor de keuze van modellen, kleuren en details; en daar houdt Tara Jarmon op voortreffelijke wijze rekening mee.

De geschiedenis van Tara Jarmon

Modelabel Tara Jarmon is door de ontmoeting van de Franse zakenman David Jarmon met de jonge Canadese ontwerpster ontstaan. Het merk wordt gekenmerkt door Parijse eenvoud en klasse met een gedurfde twist van opvallende kleuren. De Tara Jarmon kleedjes en broeken worden gedragen door verfijnde modieuze vrouwen, die graag gezien worden. Geraffineerde details vormen echte blikvangers, die je ook terugvindt in de collectie bloezen en tunieken voor de lente. Het modemerk is erg populair om haar degelijke najaarscollectie van tweed en wollen truien die charmant staan op de lange broeken van Tara Jarmon. Elke kledingcollectie is een perfect mix van elegantie en casual chic met een onberispelijke afwerking.

De look van Tara Jarmon …

De look van Tara Jarmon is chic met een zeer vrouwelijke en moderne twist. Tara Jarmon is een merk dat houdt van speelse kleuren en prints, maar ook van architecturale vormen waarin fantasie het sleutelwoord is. Patroonmakers, designers en kwaliteitscontroleurs werken allemaal samen met aandacht voor elk detail om de mooiste creaties te ontwerpen. De exclusieve prints worden in eigen huis getekend en ontwikkeld, waarna de ontwerpen eerst worden geassembleerd op ambachtelijke wijze.

Tara Jarmon damesmode

De nieuwe collectie van Tara Jarmon damesmode shop je bij Scalini waar je bijna zou verdwalen in de geweldige keuze aan dameskleding. De lange jurken en stijlvolle rokken zorgen voor een elegant silhouet bij elke vrouw. Kleed je als een echte Parisienne met Tara Jarmon kleding, dat online verkrijgbaar is bij Scalini. Je kunt een deel van de stukken zoals shirts en tops bekijken in de Tara Jarmon outlet voor een gunstige prijs. In de nieuwste collectie voor de zomer, presenteert het modelabel romantische mode met de witte jurk van Tara Jarmon als echte klassieker. Deze A-lijn jurk symboliseert alles waar het modemerk voor staat: eenvoud, elegantie met een speelse twist. Kom naar onze winkel en kijk hoe prachtig dit zomerkleedje jou staat en maak meteen al kennis met onze kledingcollectie voor de winter. In deze cosy collectie vind je zachte sweaters, t-shirts en fijn gebreide truitjes. Winkel je liever online lekker comfortabel vanaf je sofa? Dan kun je op je gemak de uitgebreide kledingcollectie van verschillende merken bekijken in onze online shop.