Taj

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Taj kleding

Ben je op zoek naar hoogwaardige en exclusieve blouses en broeken van geborduurde zijde? Dan vind je wat je zoekt in de Scalini online shop. In deze designer categorie kun je bijvoorbeeld mooie Taj bloezen en broeken kopen. De uitvoerig geverfde zijden stoffen zijn met de hand geborduurd met parel-ornamenten. Kleine kostbare details zoals gehaakte of gekloste kanten kwastjes sieren menig blouse. De bloezen en broeken van Taj van Sabrina Crippa zijn altijd van zijde en hebben een onmiskenbaar handschrift. Taj dragers herkennen de Taj zelfs zonder het logo te hebben gezien.

Taj van Sabrina Crippa bloezen en broeken zijn exclusief en onmiskenbaar

De Taj by Sabrina Crippa collecties zijn te herkennen aan hun vloeiende ontwerpen, uitgebreide borduurmotieven, felle kleuren en verfijnde prints. De bloezen en broeken doen denken aan 1001 nachten en worden slechts in kleine hoeveelheden geproduceerd. Er wordt veel aandacht besteed aan hoogwaardige stoffen. De Tay bloezen en broeken zijn in de zomer ideale modieuze stukken. Je kunt ze op vele manieren combineren met elegante en adembenemende juwelen. De ontwerpen van Taj worden wereldwijd gewaardeerd door vrouwen die kwaliteit, extravagantie, elegantie en stijl waarderen. De ontwerpen zijn te vinden in luxe warenhuizen en high-end boetieks wereldwijd van Miami via Parijs, Milaan, Tokio en vele andere delen van de wereld.

Exclusieve designermode uit New York: het verhaal achter Taj

Taj is in 2006 opgericht door Sabrina Crippa. Sabrina Crippa heeft na een inspirerende reis door Azië inspiratie opgedaan voor haar label. Daar maakte ze kennis met de traditionele technieken van borduren, sieraden maken en zijdedruk. Hier legde ze de eerste steen voor het Taj label. De ontwerpen zoals tunieken en blouses en broeken zijn meestal gemaakt van fijne zijde met kleurrijke prints en parelborduurwerk. De stijl is uniek en direct herkenbaar zoals dit merk. De schitterende kleuren van de stoffen gaan goed samen met de geborduurde patronen. Taj van Sabrina Crippa’s eerste boetiek opende zijn deuren in South Beach Miami.

Gladde stoffen en edelsteen

De tunieken, shirts en tops van Taj zijn geen alledaagse kleding. Ze worden gezocht door sterren over de hele wereld vanwege hun elegantie en speciale uitstraling. Ze eisen een speciale houding van de vrouwen die ze dragen. Degenen die deze mode dragen, zien bijvoorbeeld de verbanden die de materialen zijde en halfedelstenen met elkaar verbinden. Je hebt hier niet per se een speciale houding voor nodig. Maar het kan geen kwaad om te beseffen dat schoonheid nog steeds iets magisch is en dat mode daarom je persoonlijke magie kan zijn. Jij bepaalt zelf wat je ermee wilt bereiken: voel je aantrekkelijk, goed en ontspan!