Space

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Space collectie bij Scalini

De bedenker en ontwerper van het merk Space is geboren in een creatieve familie. Deze getalenteerde ontwerper heeft een niet aflatende passie voor mode en het concept van vrouwelijke schoonheid. Simona is een jonge kunstenaar met een eenvoudige, maar verfijnde stijl, lang aangetrokken door charme en schoonheid. Hoewel haar kledingstukken in Italië zijn gemaakt, is het sartoriale elan geïnspireerd door de unieke persoonlijkheid en savoire faire van de Fransen, de meesters van de haute couture. Na het afronden van haar taalstudie en haar uitgebreide reizen, besloot Simona haar creatieve flair te vertalen naar een baan, of beter gezegd, een bedrijf. Ontwerper, trendsetter en decorateur: Simona is competent en actief in een veelheid van modesferen. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Italië. Het merk staat voor een totale look die zich richt op hedendaagse vrouwen die van nature vrouwelijk en sensueel zijn en voor wie leeftijd slechts een detail is.

Waar het merk Space voor staat…

Hoogwaardige materialen, een perfecte pasvorm en vrouwelijke snit – dat is waar het Space voor staat, dat uitsluitend in de Italiaanse topfabrieken wordt gemaakt. De specialisten maken de beroemde verleidelijke vorm tot de perfecte pasvorm. Verleidelijk laat niets te wensen over, of het nu gaat om een stoffen broek, een fluwelen broek, een kleedje, met of zonder vouw of jeans broeken, het label voldoet aan de smaak van elke vrouw. Het design van Space past bij de trends uit grote metropolen, maar ook impressies en invloeden buiten de catwalks zijn in collecties terug te vinden.

De collectie van Space bij Scalini

Een kleedje van het label Space combineert tijdloos design met een vrouwelijk silhouet en staat voor een onbeperkt begrip van kwaliteit. Voor vrouwen die op zoek zijn naar de juiste kleding voor elke situatie in het dagelijks leven, biedt Space een breed scala aan producten in vorm, model en kleur. Elke broek kan individueel worden gecombineerd, of het nu gaat om een zakelijke of elegante broek voor de avond. Flatterende pasvormen en Italiaanse stoffen maken de kleding van Space zo populair. Ontdek nu de collectie van Space in verschillende kleuren, prints en modellen en vind de juiste kleding voor elke gelegenheid online in de Scalini Online Shop of in de Scalini winkel.