Seductive

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Seductive kleding bij Scalini

Catrin en Wolfgang Schanz, ontwerpers uit Duitsland, waren trendscout voor inspiraties en nieuwe ideeën tijdens prachtige herfstdagen, toen toevallig, tijdens een snelle lunch in een van de voormalige ‘hotspots’ van de stad, het decor was voor een zeer succesvolle TV productie die werd ingevoerd. Stylisten, make-upartiesten, ontwerpers en acteurs, omringd door camera’s links en rechts waren naar het terrein gesprongen. Het was een puinhoop, maar een aanstekelijke, opwindende en uiterst modieuze puinhoop.

In de eerste scène moest de hoofdactrice door de deur van de drukke bistro beladen met boodschappentassen, koortsachtig op zoek naar haar vrienden. Haar kleren waren echter saai en niet vernieuwend. Vanaf dat moment wisten Catrin en Wolfgang Schanz dat er iets wezenlijk anders en nieuw moest worden gecreëerd. Ze wilden een zeer modieuze broek ontwerpen met een superieure vorm en een sexy pasvorm. Zelfs de naam voor de nieuwe collectie werd meteen in steen gezet. Seductive, omdat het de verleidelijke uitstraling van elk ontwerp vertegenwoordigt.

Ontdek de glamour broeken van Seductive

Seductive is een populair label voor glamourbroeken en heeft de meest begeerde luxe collecties op de hedendaagse markt. Seductive broeken hebben het hogere casual segment opnieuw gedefinieerd in een tijdsbestek van bijna vier jaar. Van anonimiteit tot bestverkopend merk, het creëren en het ontwerpen van “de beste broek” is essentieel gebleven in het succes van het bedrijf. De broeken hebben een exclusief ontwerp, gebruiken hoogwaardige materialen en perfecte pasvormen. Alles om te zorgen dat een vrouw er mooi uit ziet en zich verfijnd voelt. Sexy en aanlokkelijk ongeacht de gelegenheid. In feite is dit unieke karakter te voelen vanaf de eerste keer dat je een Seductive ontwerp draagt. Seductive heeft haar collectie uitgebreid tot ongeveer 50 modellen, momenteel onderverdeeld in drie trendrichtingen.