Rindu

-50%

Accessoires

Rindu

75,00 37,50
-50%

Accessoires

Rindu

45,00 22,50
-50%

Accessoires

Rindu

60,00 30,00
-50%

Accessoires

Rindu

75,00 37,50
-50%

Accessoires

Rindu

75,00 37,50
-50%

Accessoires

Rindu

90,00 45,00
-50%

Accessoires

Rindu

65,00 32,50
-50%

Accessoires

Rindu

90,00 45,00
-50%

Accessoires

Rindu

90,00 45,00
-50%

Accessoires

Rindu

65,00 32,50
-50%

Accessoires

Rindu

130,00 65,00
-50%

Accessoires

Rindu

60,00 30,00

We hebben wel prachtige juwelen van het merk Souvenirs De Pomme
Klik hier en ontdek de volledige collectie

RINDU: handgemaakte juwelen

Voor velen is een Rindu juweel meer dan een decoratief accessoire, het is een uitdrukking van hun eigen creativiteit en persoonlijkheid. Met de juiste Rindu juwelen kan elke outfit worden opgewaardeerd tot een prachtige eyecatcher. Juwelen van Rindu kunnen twee dingen doen: aan de ene kant, zoals de naam al doet vermoeden, zijn het juwelen die zijn ontworpen en gemaakt om te passen bij de huidige mode. Een handgemaakt stuk van Rindu is een kunstwerk dat een superieur niveau van vaardigheid laat zien dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Rindu juwelen voor een leven lang…

Voor veel vrouwen is hun Rindu juweel een bijzonder stuk, niet zelden worden ze gedurende het hele leven gedragen. Leuke armbanden, oorbellen of halskettingen zijn sieraden die ons van jongs af aan vergezellen. Juwelen geven ons prachtige herinneringen of momenten die we voor altijd kunnen bewaren. RINDU viert uniciteit en zelfexpressie en combineert design en mode met echt vakmanschap, wat resulteert in prachtige limited edition stukken die niet alleen trendy zijn, maar ook het potentieel en de kwaliteit hebben om je favoriete sieraad te worden. De Belgische ontwerpster Katy Demeyer creëert vrij tijdloos draagbare juwelen, het zijn mooie items die je persoonlijkheid benadrukken. Elk ontwerp is uniek, met de hand gemaakt voor een betaalbare prijs zonder mensen uit te buiten! Sinds 2013 werkt en woont Katy het grootste deel van het jaar samen met haar man op het prachtige eiland Bali.

Sieraden voor elke gelegenheid kopen

Rindu sieraden passen bij elke gelegenheid. Het is niet ongebruikelijk dat een bepaalde gebeurtenis slechts met een bepaald sieraad wordt afgesloten. Waarom? Juwelen dienen vaak als een symbolisch teken van verbondenheid. De beste voorbeelden hiervan zijn verlovingsringen en trouwringen. Deze worden gedragen door mannen en vrouwen om te laten zien dat ze bij elkaar horen. Ook hechte vriendschappen of een diepe verbondenheid met familieleden komen graag tot uiting in dit soort sieraden. Armbanden, vriendschapsringen of hangers van Rindu zijn een mooi teken van vertrouwen en genegenheid.

Hoe vind ik het juiste Rindu sieraad voor mij?

Als je je afvraagt welke juwelen van Rindu het beste bij je passen, luister dan gewoon naar jezelf. Vind je opvallend leuk? Dan zijn de prachtige kettingen misschien iets voor jou. Of ben je liever een gereserveerd type? Dan moet je ook ingetogen zijn als het om sieraden gaat en beginnen met een eenvoudige ketting of een klein armbandje. Bekijk de sierraden van Rindu en neem de tijd om het uitgebreide assortiment te bekijken – je zult snel merken wat je wel en niet leuk vindt. Zolang je je comfortabel voelt met een sieraad, past het ook bij jou!