Oky-Coky

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Oky-Coky collectie

Sinds 1986 streeft Oky-Coky ernaar vrouwen de nodige hulpmiddelen aan te bieden om zich eenvoudig en goed te kunnen kleden. Hiervoor gebruiken ze verschillende stoffen, vormen, ontwerpen en accessoires die de kleding comfortabel, vrouwelijk en trendy maken. Na meer dan 25 jaar werken met een ervaren team, hebben ze hun voornaamste doel, goed gemaakte kleding, bereikt. Voltooid door de schitterende productiebasis met fabrieken en werkplaatsen in de buurt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Vigo, Spanje. Van hieruit hebben we een solide commerciële distributie gecreëerd op basis van nationale en internationale expansie. Dankzij deze dubbele ontwikkeling kan OKY niet alleen in Spanje worden gevonden, maar ook in andere landen zoals Portugal, Ierland, België, Duitsland, Rusland, de VS, Mexico, Panama en Japan.

Voor modieuze vrouwen…

Het profiel van de Oky-Coky vrouw, wordt perfect gedefinieerd door elke modieuze vrouw. Zij zijn degenen die leven aan de kleding geven en het mogelijk maken dat elke collectie evenveel facetten heeft als er variëteiten van vrouwen zijn. Oky-Coky wordt vernieuwd om verder te groeien. Het bedrijf, gespecialiseerd in de productie en distributie van damesmode, heeft zijn naam en bedrijfsimago veranderd om de jonge klant terug te winnen en zijn expansie in het buitenland te stimuleren. Volgens Sandro Portela, mede-oprichter van het bedrijf begon het merk te verouderen in en ze wilden het een opknapbeurt geven. Het bedrijf gaat binnenkort het aanbod uitbreiden en alle lijnen verenigd onder de naam Oky.

Tot nu toe werkte het bedrijf met zijn hoofdlijn, Oky-Coky. Oky’s jonge mode en evenementen zijn een verzameling die alleen in de zomer beschikbaar wordt en is ontworpen voor feesten en evenementen. De naamswijziging, die ook gepaard gaat met het ontwerpen van een nieuw logo vergroot de internationalisering van het bedrijf.