MISHA

Op zoek naar kleding voor bijzondere gelegenheden? In de Misha collectie vind je items waarmee je zo de rode loper op kunt. Dit stijlvolle label nam in een korte tijd de wereld over nadat het de aandacht had getrokken van beroemdheden, zoals supermodellen Jourdan Dunn en Bella Hadid. Scalini brengt dit Australische merk naar België toe. Op onze site vind je namelijk de leukste Misha jumpsuits, jurken en andere kledingstukken uit de collectie.

Maak kennis met Misha

Misha is een label dat in 2013 opgericht werd door Michelle Aznavorian. Dit merk dat afkomstig is uit Melbourne staat bekend om zijn luxe, verfijndheid en hoge kwaliteit. Misha richt zich op de moderne vrouw die op zoek is naar betaalbare luxe kleding. De meeste items zijn voor speciale gelegenheden, maar Misha heeft ook andere kledingstukken in haar assortiment die uitstekend zijn voor de informelere setting. In 2016 verkreeg het wereldwijd aandacht, dankzij de vertoning van het label tijdens New York Fashion Week. Ook tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Australia in datzelfde jaar maakte het een onvergetelijke indruk.

Misha voor jou

Ben jij op zoek naar luxe en stijl? Dan ben je op zoek naar Misha kleding. Ga voor een stijlvolle avondjurk voor een bijzondere avond of kies voor urban wear voor een dagje stappen met vriendinnen. Misha heeft ook zwemkleding in het assortiment voor diegenen die in stijl willen zwemmen en zonnen.

Misha bij Scalini

Bij Scalini vind je de mooist Misha kleding en jumpsuits voor bijzondere gelegenheden. Als je wordt uitgenodigd voor een bruiloft of een zakelijke borrel hoef je je nooit meer af te vragen wat je aan moet trekken. Bekijk ons assortiment, laat je inspireren en bestel jouw nieuwe favoriete outfit.