Lyman

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bekijk hier de volledige collectie van Frank Lyman

Mode van Lyman

De Lyman collectie van de gelijknamige ontwerper, Frank Lyman, staat voor verfijnde en elegante damesmode met veel bijzondere details. Het in Canada gevestigde bedrijf is internationaal zeer succesvol en inspireert met zijn charmante damesjassen, extravagante damesblazers en vrouwelijke elegantie opvallende damesshirts en -tops. De Lyman collectie bestaat uit intense kleuren, met expressieve patronen, gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, zijde of fijn kant en versierd met fijne prints, verfijnde details, klinknagels of strassteentjes. De Lyman damesjurken vallen zeker op. Het modeassortiment van Lyman biedt elke vrouw de mogelijkheid om haar eigen persoonlijkheid uit te drukken met een van de exclusieve en individuele damesjurken in spannende kleuren, zoals felgeel of elegant zwart-wit contrast. Zelfs extravagant ontworpen jassen van zacht leer of stijlvolle vesten van Frank Lyman zijn altijd een goede keuze voor officiële gelegenheden en speciale momenten om de elegante outfit de finishing touch te geven. Lyman verrijkt de huidige modewereld voor vrouwen met zijn trendbewuste looks en innovatieve stijlen met zijn ongelooflijk diverse damesmode uit de seizoen wisselende collecties.

Het bedrijf achter Lyman

De veteraan Frank Lyman zit al meer dan 40 jaar in de industrie, maar de Canadees Lyman vertoont geen tekenen van vertraging. De kern van het bedrijf wordt gevormd door het product, dat een favoriet is onder veel vrouwen in de wereld. Het merk werkt voortdurend aan het actualiseren van zijn aanbod en de Lyman collectie bestaat uit vele bijzondere cocktailjurken en -jurken. Zowel in de hoofdlijn als bij de nieuwe Lyman collectie is de stof, pasvorm en stijl van een kledingstuk allemaal enorm belangrijk, maar ook dat de stukken een “wow-factor” moeten hebben. We houden van Lyman Designs omdat ze er absoluut van overtuigd zijn dat een vrouw moet kijken naar hoe ze zich voelt. Als vrouwen eenmaal de jurken van Lyman passen, worden hun figuren vaak getransformeerd. Heupen en te ronde vormen worden verborgen en bedekt met de slimme ontwerpen. Je taille lijkt twee keer zo klein te zijn door de details van de jurken van Lyman.

Mode van Lyman kopen

Je houdt van mooie mode en accessoires van Lyman? Op deze pagina hebben we alle artikelen van Lyman verzameld. Het assortiment omvat onder andere damesmode van Lyman. Bekijk hier de prachtige collectie jurken en andere kledingstukken van Lyman en bestel makkelijk online. Je kunt ook in de winkel een Lyman outfit passen en zelf ervaren hoe mooi de modellen van het merk je figuur afslanken.