Lola Cruz

Enige resultaat

-70%

Schoenen

Lola Cruz

205,00 61,50

Lola Cruz collectie bij Scalini

Maria Jesus Gozalvo erfde de passie van zijn vader voor de wereld van schoenen en de erfenis van het creëren van een merk dat een droom was die uitkwam. Toen werd Lola Cruz geboren, waarbij de traditie en het verhaal van een familie toegewijd aan de schoenenindustrie en modeliefhebber worden voortgezet. Ze maken de trendy designs in Spanje. Ze luisteren graag naar de mening van klanten en vervullen de behoeften en wensen van moderne, onafhankelijke en verfijnde vrouwen.

Lola Cruz heeft de afgelopen jaren een succesvolle internationale uitbreiding gehad. Momenteel bevindt het merk zich in de beste boetieks van de wereld. Ze zijn aanwezig in Italië, Spanje, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Portugal, Slovenië, Kroatië, Turkije, Servië, Rusland, Midden-Amerika, Canada en de VS.

De collectie van Lola Cruz

Ontdek de uitgebreide damescollectie van het Spaanse schoenenmerk Lola Cruz bij ons in Torhout. De Spaanse familie ontwerpt de schoenen met passie en tovert ze om alsof het exclusieve sieraden zijn. De mooie pumps, stijlvolle sandalen en moderne sneakers zijn absolute stukken die elke vrouw in haar garderobe wil hebben. Ze hebben ook biker boots en sexy enkellaarsjes.

Lola Cruz kopen bij Scalini

Lola Cruz heeft een hoge internationale reputatie en maakt in Spanje de mode schoenen van hoge kwaliteit. Ze hebben een totale jaarlijkse verkoop die 200 miljoen paar overschrijdt over de hele wereld. Lola Cruz ontwerpt in pure stijl met goede lijnen, kwaliteit, technologie, comfort en Spaans leer van hoge kwaliteit. De schoenen geven elke vrouw een gevoel van buitengewoon comfort en plezier. Ze willen nieuwe dingen creëren en het enthousiasme ven de vrouw aanwakkeren bij het kopen van Lola Cruz schoenen. Ze zijn van hoge kwaliteit en gebruiken de juiste materialen en texturen. Bezoek ook Lola Cruz online voor meer info.