Liviana Conti

Jassen

Liviana Conti

560,00

Gilets

Liviana Conti

335,00

Rokken

Liviana Conti

215,00

Truien

Liviana Conti

175,00

Truien

Liviana Conti

240,00

Kleedjes

Liviana Conti

325,00

Truien

Liviana Conti

290,00

Het Italiaanse kledingmerk Liviana Conti laat fans stralen met haar “less is more”-principe. De strakke, eenvoudige lijnen zetten jou als drager in het middelpunt. Geen poespas of gedoe, maar gewoon lekker jezelf zijn – dat doe je met Liviana Conti.

Creëer jouw Liviana Conti look!

In de Liviana Conti collectie vind je eigentijdse kledingstukken met een minimalistisch karakter. Dankzij deze eigenschappen kun je Liviana Conti kleding eenvoudig met andere items van je garderobe combineren. Moeiteloos creëer jij een verfijnde stijl die de chique look naar het volgende niveau brengt. Liviana Conti staat bekend om het gebruik van fijne materialen en de beste wol. Een Liviana Conti jurk of trui ziet er dan ook niet enkel prachtig uit, maar zal je ook goed doen laten voelen. Wie zegt dat comfort en mode niet samen gaan?

Liviana Conti bij Scalini

Bij Scalini vind je Liviana Conti kleding die je het liefst iedere dag aandoet. Ga voor een Liviana Conti dress of een broekpak voor naar werk en maak het geheel af met een stijlvolle Liviana Conti jas. Lekker een dagje vrij? Nestel je dan op de bank met een zachte, gebreide trui van dit label. Bekijk ons Liviana Conti assortiment en vind jouw nieuwe favoriete kledingstuk!

 Communieweekend 10-11 DEC / Reserveer nu!