Leo & Ugo

Twinsets

Leo & Ugo

209,00

Truien

Leo & Ugo

199,00

Twinsets

Leo & Ugo

219,00

Twinsets

Leo & Ugo

209,00

Twinsets

Leo & Ugo

229,00

Truien

Leo & Ugo

129,00

Truien

Leo & Ugo

159,00

Accessoires

Leo & Ugo

90,00
-50%

Tops

Leo & Ugo

89,00

Leo en Ugo kleding

Leo en Ugo is een Parijs modehuis dat is opgericht in 1978 door Leo Guy. Het merk staat bekend om zijn eenvoudige, stijlvolle stukken, met name gebreide kleding voorzien van subtiele details. Het merk is populair om de vrouwelijke en sensuele accenten in de ontwerpen. De collecties zijn zeer gevarieerd met een grote keuze aan kledingstukken in verschillende soorten en maten. De kledingontwerpen van Leo en Ugo bieden Franse flair en elegantie voor een juiste prijs.

De geschiedenis van Leo en Ugo

De geschiedenis van Leo en Ugo start in 1978, het jaar waarin de 21 jaar jonge Leo Guy zijn bedrijf oprichtte. Deze knitwear specialist ontwerpt reeds jarenlang high fashion damesmode vanuit zijn bedrijf in de Franse hoofdstad. Sinds enkele jaren is Ugo, de oudste zoon van Léo Guy, ook werkzaam in het bedrijf. Om het verleden mooi over te laten vloeien in het heden heeft Leo de naam van het bedrijf: Leo Guy veranderd in de naam Leo en Ugo. Zonder de stijl en waarden te veranderen van de collecties, blijft het bedrijf van Leo innovatief en altijd op de toekomst gericht.

Leo en Ugo kleding bij Scalini

De nieuwste mode van Leo en Ugo koop je natuurlijk bij Scalini. Waarom? Omdat wij twee verkooppunten bieden om bij ons te shoppen voor een gunstige prijs. Zo ben je van harte welkom in onze winkel in Torhout met een scala aan fashion waar je uren kunt winkelen. Maar je kunt de Leo en Ugo collectie én andere merken ook kopen via onze webshop met gratis verzending vanaf 90 euro. Scoor een van de comfortabele tops of gilets van Leo en Ugo die ideaal zijn voor de lente. De kleurrijke twinsets zijn populair in de herfst en combineren prachtig met een lange rok of broek. Zowel in de winkel als in de online shop vind je prachtige mode voor de winter en zomer. Wil je op koopjesjacht? Bezoek dan onze outlet van topmerken voor een zachte prijs!