Kontatto

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kontatto kleding

De Kontatto collectie bestaat uit unieke stukken, originele lijnen die een verfijnde, sublieme en moderne stijl creëren. Elk kledingstuk is verrijkt met tijd, gedachten en gevoel. Het combineert kwaliteit en creativiteit en voegt zo waarde toe aan de hedendaagse luxe. De kleding combineert kwaliteit en comfort en is perfect voor zowel ’s avonds als in het dagelijks leven. Het merk zit vol stijl en een urban touch om indruk te maken en de juiste touch te geven op alle dagen van het jaar. Verrijkt met ingelegde bewerkingen en verschillende overlappende materialen en vormen. De kleding bestaat uit fantastische kleuren en meer sobere kleuren zoals zwart en grijs, vermengd met geel, rood en blauw.

De achtergrond van Kontatto

Kontatto Maglieria werd in 1995 opgericht door Federico Ballandi, Stefano Trecchi en Gianluca Goldoni, drie partners die het bedrijf tot op de dag van vandaag succesvol hebben geleid. De naam Kontatto is een Italiaans woordspelletje; ook het gebruik van de K in plaats van de C is een directe verwijzing naar een sms-gewoonte die vandaag de dag door jongeren wordt toegepast. Kontatto begon met slechts drie medewerkers, maar het bedrijf begon al snel te groeien: tegenwoordig heeft het bedrijf honderden mensen in dienst, die elk bijdragen aan de creatie van zijn collecties.

De stijl Kontatto kleding

De Gipsy stijl van het merk Kontatto wordt gekenmerkt door lange jurken die zacht op de rondingen van de vrouw vallen. Een mooie combinatie met het gebreide materiaal dat de basis van de look is. De kleding zit vol met speciale texturen, wisselende draden en vederlichte kleding. Verfijnde bloemenprints met contrasterende achtergrond en prachtige motieven die verweven zijn met lijnen van dezelfde tonaliteit geven de perfecte look en de aanleiding tot verfijnde outfits die je overal kunt herkennen. Ze gebruiken onder andere de kleuren van granaatappel en andere natuurlijke producten om onderscheid te maken met de standaard kleding. Toch geeft elk Kontatto kledingstuk een romantisch tintje aan de meest sobere outfit. De veelzijdigheid van deze stijl wordt mogelijk gemaakt door een ruime keuze aan kleurvariaties voor dames. Pastelachtige nuances gecombineerd met bloemenprints. Het doel is om indruk te maken met de details, terwijl je kunt pronken met de kleding die je op dat moment draagt. Bekijk nu alle Kontatto kleding bij Scalini en koop een uniek kledingstuk waar je jarenlang plezier van zult hebben.