Kiltie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek de Kiltie collectie bij Scalini

Een fusie van handwerk, essentiële stijl, zuiverheid in lijnen, knippen en verhoudingen onderstrepen de identiteit van Kiltie. Met een nauwkeurig industrieel proces, planning en realisatie in Italië zijn de collecties van Kiltie een ware toevoeging aan je kleerkast.
Kiltie is een bedrijf die zich vooral focust op de vrouwen van nu. De schoenen en andere kledingstukken die ze aanleveren zijn te herkennen aan hun elegant design. Ze zijn stuk voor stuk uniek en zijn met de hand bewerkt voor de perfecte fit bij elke vrouw.

Alleen de beste materialen

De verfijning van stoffen en materialen is uiterst belangrijk voor Kiltie. Het vermogen om emoties op te roepen bij de vrouw vind je terug in elk kledingstuk. Ze zoeken continue naar nieuwe mogelijkheden om nieuwe producten te creëren met een elegante stijl en kwaliteit. Haar persoonlijkheid is van invloed op de richting van haar label. Ze wil plezier en vrolijkheid in haar kledinglijn brengen door uiterst kwalitatieve stukken te maken. Dit label bestaat uit alledaagse stukken van jurken tot pakken.

Voor wie is Kiltie het merk?

Kiltie heeft aantrekkingskracht op vrouwen met een eigen stijl die ook allemaal één ding gemeen hebben, originele persoonlijkheden die iets betekening in de keuze van de kleding. Kiltie maakt kleding voor vrouwen die zichzelf durven laten zien en daar trots op zijn.
Dankzij hun eenvoudige vormgeving valt elk stuk goed te combineren met een eigen individuele en unieke stijl. Daarnaast staan ze bekend om hun duurzaamheid en comfort en zijn daardoor ideaal voor alledaags gebruik en evenementen.