Kate Spade

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kate Spade: een unieke collectie tassen

Met frisse kleuren, grafische prints en speelse verfijning zijn de kenmerken van Kate Spade overal in de collectie aanwezig. Van handtassen en kleding tot sieraden, modeaccessoires, parfums, brillen, schoenen, badkleding, woonaccessoires, bureauaccessoires, briefpapier, tafelbladen en geschenken. De uitbundige benadering van het alledaagse moedigt elke vrouw aan met een vleugje warm charme. Kate Spade wil dat elke vrouw iets heeft wat bij haar karakter past.

Kate Spade heeft meer dan 140 winkels en outlet stores in de Verenigde Staten en meer dan 175 winkels in het buitenland. De kleurrijke producten worden verkocht in meer dan 450 shops wereldwijd, in elke tijdzone en op elk continent. of het nu in San Francisco, Sao Paulo of Sjanghai is, de winkels zijn altijd warm en uitnodigend.

De geschiedenis van Kate Spade

Het begon allemaal in 1993, toen Kate Spade, een voormalige accessoiresredacteur bij mademoiselle, de perfecte Kate Spade bag ging ontwerpen. Met slechts zes silhouetten, combineert ze slanke, elegante vormen en kleurrijke paletten op een geheel nieuwe manier. en zo werd Kate Spade geboren. Vrouwen en mode-redacteuren vielen voor de frisse, moderne gevoeligheid en hun eerste winkel in New York City opende snel in 1996. Naarmate het bedrijf groeide, creëerden ze een grafische aanpak en een uniek handelsmerk dat de dag van vandaag herkenbaar is over de hele wereld, ook in België.

In 2007 draaide Spade de teugels naar design powerhouse Kate Spade & Company. Kort daarna nam Deborah Lloyd het roer over als president met als doel de lijn te verbreden en tegelijkertijd de rijke geschiedenis ven het bedrijf te eren. Samen met de CEO Craig Leavitt lanceerde ze snel kleding- en sieradencollecties, snel gevolgd door de introductie van beddengoed, beenmode en parfum.

Waar Kate Spade voor staat

Vandaag zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle-merk en ze verspreiden het kleurrijke leven via de handtassen en kleding die ze ontwerpen. En in al die tijd zijn ze nooit uit het oog verloren wie ze zijn. De pittige aanpak, toewijding aan nieuwsgierigheid en passie voor het delen van de kleurrijke wereld van mode is nog steeds alles wat Kate Spade uitstraalt. Tenslotte zet Kate Spade & Company zich ook in voor verantwoord burgerschap van bedrijven en geeft ze terug aan de gemeenschappen via goede doelen.